Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit 2

  • USA A Haunted House 2 (více)
Trailer 1

VOD (1)

Marlon Wayans se vrací v neskutečně zábavném pokračování komedie o Malcolmovi, který poté, kdy ztratil milovanou Kishu při automobilové nehodě, začíná nový život s novou přítelkyní (Jaime Pressly) a jejími dvěma dětmi. Jakmile se ovšem přestěhují do nového domu, Malcolma opět začínají pronásledovat bizarní paranormální jevy. V sousedství se totiž objevila Kisha...Nepřetržitý gejzír gagů a vtipů může naplno vytrysknout! (Magic Box)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (180)

CptPeroxid 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně o hvězdičku lepší než první díl a za to může hlavně scéna s panenkou v posteli. Jak už jsem psal u jedničky tak pan Wayans je slušný komik a tady předvedl své maximum. Dementních scén od prvního dílu ubylo a přibylo mi hororové atmosféry (s rezervou samozřejmě) i pár scén na leknutí, takže pro mě nadprůměrná hororová parodie. ()

Mol 

všechny recenze uživatele

Některý scény jsou tam fakt skvělí a vypadalo to, že to bude lepší než jednička, ale nakonec to dopadlo stejně jako ona. Konec filmu je prostě jeden velkej chaos a humor se nějak vytrácí. Přesto nelituju, že jsem se na to podíval. Tento víkend jsem totiž zrovna sjížděl všechny tyhle horory ze kterejch si tu dělaj prdel a tak jsem je měl v živé paměti. Panenka Annabelle už pro mě nikdy nebude tak děsivá, po tom co jí zprasil Wayans. Bude se mi lépe spát. ()

Reklama

coscarelli 

všechny recenze uživatele

POdruhe to uz nevyšlo.. Opakovany vtip neni vtipom, vsetci sa zblaznili, posadol ich demon a natocili dost nezazivne ,nevtipne a trapnejsie pokracovanie skoro paradnej jednicky. Jediné, prečo nesplachnem ten trash do kanala , su sceny s Abigail, pri nich smiech sa dostavil samovolne. Wayans je vtipny, neberiem, tu ale prišiel s prazdnymi rukami a tentokrat ma nenadchol. Som sklamany. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jsem si jistý, že snímek „A Haunted House 2“, který podle všeho v českých kinech neuvidíme, není skvělou komedií, ale mně prostě sedla. Jsou zde momenty, které by v klidu vydržely i ve vážném hororovém filmu, ale hlavně jsou zde vtipy, které nejsou jen hloupé. Ano, ty banální převažují, ale tentokrát jsem měl pocit, že už se u toho někdo snažil a že chtěli, aby ta zábava nebyla úplně stupidní. Povedlo se. ()

Chrustyn odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli byl první díl křečovitý průjem, nevím, jakým výtokem, exkrementem, nebo nadávkou, nazvat tenhle zmetek, který nemá co do činění s filmem nebo zábavou. Počítám však, že tupost lidí, tohle veledílo xkrát zaplatí, takže můžeme brzy, po další dávce hororů, očekávat další díl, této sofistikované podívané, za které bych tvůrce i všechny zúčastněné, mlátil kladivem přes prsty. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie a produkcia začalo 26. augusta 2013 a skončilo 29. septembra 2013. (martin5504)
  • 8. dubna 2013 bylo díky finančního úspěchu prvního dílu potvrzeno pokračování. Rozpočet prvního dílu se zastavil na 2,5 milionech amerických dolarů, přičemž film vynesl 59,9 milionů. Rozpočet pokračování byl 3 miliony amerických dolarů. (KergeSinko)

Reklama

Reklama