Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit 2

  • USA A Haunted House 2 (více)
Trailer 1

VOD (1)

Marlon Wayans se vrací v neskutečně zábavném pokračování komedie o Malcolmovi, který poté, kdy ztratil milovanou Kishu při automobilové nehodě, začíná nový život s novou přítelkyní (Jaime Pressly) a jejími dvěma dětmi. Jakmile se ovšem přestěhují do nového domu, Malcolma opět začínají pronásledovat bizarní paranormální jevy. V sousedství se totiž objevila Kisha...Nepřetržitý gejzír gagů a vtipů může naplno vytrysknout! (Magic Box)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (180)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Slušný výdělek prvního dílu byl pro Marlona Wayanse jasným signálem, že by se měl hned vrhnout na pokračování a tak bylo potřeba rychle zkouknout několik hororů a posléze sesmolit u flašky tequilly nějaký ten scénář. Do zaměřovače jeho zvráceného smyslu pro humor se tentokrát dostali tyto filmy: Sinister, Annabelle, Insidious, The Possession, The Conjuring a samozřejmě nesmí chybět ani trocha Paranormal Activity. Společně s Rickem Alvarezem však tak trochu ostrouhali, protože dolarové žně se tentokrát moc nekonaly. 20 miliónů dolarů je však i tak slušná částka na takovou blbost. Začátek se nese v téměř totožném duchu, jako tomu bylo u jedničky. Opět si tu popláčou ochránci zvířat a Wayans zase popustí uzdu svých zvrhlým sexuálním choutkám. Jen tentokrát nebude souložit s plyšovými zvířátky, ale posedlou panenkou Abigail. Což bude mít za následek mírně humornou „lovestory“. Na rozdíl od jedničky se tu dá narazit na mnohem více humornějších momentů, které ač jsou samozřejmě stejně trapné – tak se jim divák alespoň trošku zasměje. Zvláště ve scénách, kdy hlavní hrdina sleduje pásky rodin, které poctil svou návštěvou démon Bughuul. Samozřejmě kromě fekálního humoru, nesmí chybět ani sexuální a rasistické narážky (urážky) a přehlídka toporných hereckých výkonů. 50% ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tohle se mi teda líbilo víc než předchozí díl. Byla to vážně prdel. Tentokrát se inspirovali filmy Sinister a V zajetí démonů. Některé scény jsou vážně extrémní, jako například sex s panenkou. Film je plný rasistických a sexuálních narážek. Ty tam hází třeba jejich mexický soused Miguel. Samotný Malcolm to taky dost zabíjí. No prostě tak jak už to u těchto filmů bývá. "Sleduj, jak zabiju tvoje děcko!" :D ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Jednotku som ešte nevidel a po tejto časti ju odsúvam na neurčito. Nie , že by to bola katastrofa, ale u parodických komédiách veľa vody nenamútila. Je to hlavne uškriekane a v tom zábavu teda nevidím a Marlon Wayans tu viac prehrával, ako bol zábavný. A to v Scary movie exceloval, tam bol rozhodne najzábavnejším článkom filmových postav, ale tu hlavnú rolu až tak nezvládol. Tak tri sceny mi prišli vtipne a najviac asi tá, kde si to rozdáva s Annabbelov, ale ostatné je už len trápna vata, ktorá s vtipnosťou nemá čo dočinenia. Ako som napísal na začiatku, nie je to katastrofa, ale ako komédia to tiež nie je niečo mimoriadne. Slabé 3*. ()

KNTRFKT odpad!

všechny recenze uživatele

Narozdíl od prvního dílu, který byl relativně originální, co se aspoň sexu s plyšákama týče, tohle byla totální vykrádačka snad úplně všeho, co se dalo vidět právě v jedničce. Za zmínku by snad stál jenom Cedric d Zabávač se svou, teď už klasickou, rolí vyfetovaného otce vymítače. Jinak to bylo originální asi jako herpes na ksichtě a zábavné jako návštěva jatek. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Ona i ta jednička byla kravina, ale člověk při ní, s kámoškou nostalgií, zavzpomínal na staré dobré Scary Movie, tedy na film, který všechny ty parodie na hočico, co přišli po něm, lehce strčil do kapsy. A Wayans nezklamal. Njn, ale u dvojky už tohle neplatí, páč ta je, s výjimkou asi tří čtyř povedených vtípků, prostě nudná, případně trapná (a hlavně hrozně uřvaná, jestli Marlon nepřišel během natáčení o hlasivky, tak už fakt nevim :-). Ale home videa alá Sinister krutě pobavila :-) ()

Galerie (91)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie a produkcia začalo 26. augusta 2013 a skončilo 29. septembra 2013. (martin5504)
  • 8. dubna 2013 bylo díky finančního úspěchu prvního dílu potvrzeno pokračování. Rozpočet prvního dílu se zastavil na 2,5 milionech amerických dolarů, přičemž film vynesl 59,9 milionů. Rozpočet pokračování byl 3 miliony amerických dolarů. (KergeSinko)

Reklama

Reklama