Reklama

Reklama

Plastické katastrofy

(TV film)
  • USA Plastic Disasters

VOD (1)

Obsahy(1)

Plastika břicha. Předělání nosu. Liposukce. Milióny lidí každý rok podstoupí kosmetické operace, přičemž doufají, že následně budou vypadat - a tudíž se i cítit - mnohem lépe. Jenže když se něco během operace pokazí, následky mohou být naprosto devastující - fyzicky i psychicky. Tento dokument HBO odhaluje temnou stránku plastické chirurgie šokujícím pohledem na tři procedury, které nedopadly ani trochu dobře. Film obsahuje záběry z operačního sálu, domácí videa, osobní fotografie "před" a "po" a rozhovory s lékaři i právníky. Snímek ukazuje fyzický i emocionální zmatek způsobený následujícími opravnými operacemi, tlak na rodinu a přátele a především vědomí, že podobné trýzni bylo možné předejít, tedy nechodit na prvním místě na plastický zákrok. (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

ainny 

všechny recenze uživatele

Skvěle zpracovaný dokument. Plastická chirurgie bez pozlátka. A i kdybych chtěla, tak po tomhle by mě nikdo pod kudlu dobrovolně nedostal. ()

ICTS 

všechny recenze uživatele

Dobré varování před plastickými operacemi. Radši se člověk smíří před svým nedostatkem než tohle podstoupit a zničit si život. ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Ta pravděpodobnost komplikací je asi malá, když na plastické operace chodí tolik lidí. Ale ta je i u extrémních sportů a jiných machýrků a pak se všichni diví, když se něco stane. Je mi takových lidí pak líto, ale dalo by se polemizovat, jestli by vůbec mělo. Co říct k dokumentu? Jo, sice je to dobré varování, ale mohlo by to být víc informativní. Chybí mi více statistických dat, víc názorů expertů, více případů... a nějakej ten happy end by taky neuškodil. Ale asi je lepší zůstat bez happy endu, ať zůstanou raději lidé odrazeni. Jo a jestli se účastníci tohoto dokumentu domnívali, že tímto zveřejněním něčeho dosáhnou, tak nedosáhnou. Aj, spoiler... ()

Hpatrik 

všechny recenze uživatele

Tak tohle by měl určitě vidět každý, kdo o plastické operaci uvažuje nebo se na ni chystá. Je neuvěřitelné, co všechno se může stát po "banální" liposukci... ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama