Reklama

Reklama

Joséphine, která brzy oslaví třicáté narozeniny, stále ještě nepotkala muže svých snů. A tak si vymyslí imaginární vztah s bohatým brazilským chirurgem, který ji požádal o ruku. Tahle (drobná) lež ji vrhne do víru ztřeštěných dobrodružství. Joséphine nenávidí svou práci, velký zadek i ženatého přítele. A taky už má po krk neustálého nátlaku ze strany rodičů i dokonalé sestry, kteří jsou přesvědčeni, že má ve třiceti letech nejvyšší čas na vdávání. Takže když její sestra oznámí své vlastní zasnoubení, Joséphine propadne chvilkovému zoufalství a bezmyšlenkovitě vyhrkne, že je také zasnoubená s úžasným brazilským milionářem! Následky této (malé) nevinné lži jsou však pro ni fatální. Přijde o práci i byt a musí se tajně skrývat v Paříži. Joséphine, která se rázem ocitne ve víru naprosto ztřeštěných dobrodružství, alespoň konečně dostane šanci najít opravdovou lásku. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (12)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Mě to bavilo :) Asi jako plno lidí zde v tom vidí francouzskou Bridget Jones :) :) Ale to mi vůbec nevadí :) Tahle byla lepší, i dokonce vtipnější a vážně jsem se bavila :) :) Sem tam ulítlost, sem tam pravda a hlavně - ooooo -ten byt :) Jaktože mají vždy tak skvělé byty? :) :) Tohle se povedlo a hudba je taky skvělá :) Jen pochybuji, že by tak dlouho dokázala tajit, že tam nahoře bydlí ;) ()

Mitsouko odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad! Francúzska komédia, trapná od úplného začiatku. Biedne dialógy, herecké výkony pod bodom mrazu, zápletku by lepšie vymyslel môj senilný pes. A čo ten vycpaný zadok? To vážne? A ten teplý černoch??? I don't want to live on this planet anymore! Bože a teraz vidím, že ono to má aj pokračovanie :-O Joséphine s'arrondit (Jožka sa nám zaguľatila). Takže fest francúzska Bridget Jones'baby. ()

Reklama

kocik1 

všechny recenze uživatele

Ve světě frčí móda velkých zadků a jako reklamka na to, jak vypadá takové vycpané pozadí v reálu, je tahle francouzská movie celkem fajn. Pokud ale o plastice neuvažujete a soustředíte se jen na film, musím konstatovat, že dívat se na to dá, ale díky několika trapnostem, kdy se za hrdinku stydí i divačka ohánějící se u sledování televize žehličkou, to současné hodnocení 50% nepřekročí. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Francouzská variace na mladší (anebo to jen já stárnu?) Bridget Jonesovou se mi líbila. Sice ke konci už Joséphine docházel dech, ale celá ta úvodní část s výletem do Brazílie a sličným chirurgem Marcellem mě úplně dostala. Kdybych půlku filmu nemusela koukat na vycpaný (k tomuhle závěru jsem dospěla po osmdesáti minutách a různých úhlech a nasvícení) zadek titulní herečky, bylo by to lepší. A stejně tak si troufám tvrdit, že cílovou skupinu tohohle filmu nebude zajímat, že Joséphine nenosí do deště ani deštník, ani podprsenku. ()

brumbrum odpad!

všechny recenze uživatele

Film zacal debilne a pokracoval debilne. Rozhodujuci moment nastal, ked na scenu vstupil teply cernoch: presne toto tam este totiz chybalo k dokonalosti - k chybajucej pointe, primitivnemu pribehu, nehereckych nehercoch, imbecilnych dialogoch a dalsich kvalitach. Zastavene, vymazane, cista sracka. Presne na toto je vhodne si ponechat do kategoriu ODPAD :-D! ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama