Reklama

Reklama

Pekelná jízda

  • Velká Británie Last Passenger
Trailer 2

Obsahy(1)

Lewis Shaler (Dougray Scott) je lékař a svobodný otec, který se vrací domů se svým synem posledním vlakem z Londýna. Poté, co naváže kontakt s krásnou a flirtující neznámou ženou, věří, že se na něj konečně usmálo štěstí. Když však zjistí, že průvodčí záhadně zmizel a někdo poškodil brzdný systém vlaku, události naberou úplně jiný směr, než by si přál. Hrstka zbývajících cestujících se ocitne ve spárech mstivého sociopata, který převezme kontrolu nad vlakem a je sakra odhodlaný vzít všechny s sebou do hrobu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (31)

zolo23 

všechny recenze uživatele

Ono je to tak, namiesto seriózneho akčného thrilleru, ktorý očakávate Vám režisér ponúkne akčnú konverzačku, pri ktorej Vám o chvíľu dôjde, že ste spustením tohto filmu urobili obrovskú chybu. Čo to malo znamenať? V thrilleri, kde hlavnou pointou má byť únos vlaku nejakým psychopatom, ktorého sotva uvidíte sa musíte celý čas pozerať na cestujúcich, ktorý sa zúfalo snažia zastaviť vlak....Kde bolo aspoň trošku vysvetlené "KTO" bol ten únosca a "ČO" vlastne chcel? Celý čas čakáte na nejaký scenáristický zvrat, alebo menšie prekvapenie, ktoré by aspoň z časti zachránilo celkový film. Nestalo sa a "Posledného pasažiera" som videl posledný krát. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ve třetí třetině pak dochází k určitému zvratu a určitému průběhu, který ale vede jednoznačně k výsledku, který je zklamáním. Jako kdybyste sledovali celý film, ale pak byli o závěr ochuzeni. S gradací máte pocit, že přijde něco velkého, jenže to největší, co se zde stane, je tak nějak celkem obyčejné. Je to škoda. Z celkem zajímavého dramatu se stává obyčejný kousek, který se nakonec obešel bez nápadu. ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Sympatické herecké obsazení, ale chybělo mi napětí, krev a hollywoodské efekty, které bývají v katastrofických filmech.Vlak obsadí psychopat, který chce zkoncovat se svým životem a napálit vlakem do zdi. Jenže v nočním vlaku je 6 cestujících, kteří začnou bojovat o svůj život. Docela se na to dalo dívat, ale do majtek jsem si štěstím necvrknul. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Zážitek z tohoto filmu mám dobrý. Dýchlo na mě napětí, zaujalo mě, že celý film se až na drobné vyjímky odehrával ve vlaku, a nepostrádal pro mě ani potřebné napětí. Dostal mě do mírně mrazivého rozpoložení, jak jen dopadne, když se vlak se zbytkem cestujících (zůstalo jich tam nakonec jen šest) naplno rozjel, přestal zastavovat, a stojí před námi otázka - jak to dopadne? Konec dobrý, protože vdovec našel ženu, jeho synek mámu. Viděno na youube. ()

Dr.Manhattan 

všechny recenze uživatele

No žiadna „pekelná jízda" sa nekoná. Väčšina filmu len konverzácie. Dve tretiny sa v podstate nič nedeje a až v tej tretej sa to rozhýbe a myslím že ani to nestačí na to aby to malo nálepku "akčný mysteriózny triler". Vyvíjanie vzťahov pasažierov ma ale zaujímalo natoľko, že cez to všetko som sa prekvapivo nenudil ani sekundu. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo převážně v anglickém studiu Pinewood a ve městě Shepperton. (Terva)

Reklama

Reklama