Reklama

Reklama

Pekelná jízda

  • Velká Británie Last Passenger
Trailer 2

Obsahy(1)

Lewis Shaler (Dougray Scott) je lékař a svobodný otec, který se vrací domů se svým synem posledním vlakem z Londýna. Poté, co naváže kontakt s krásnou a flirtující neznámou ženou, věří, že se na něj konečně usmálo štěstí. Když však zjistí, že průvodčí záhadně zmizel a někdo poškodil brzdný systém vlaku, události naberou úplně jiný směr, než by si přál. Hrstka zbývajících cestujících se ocitne ve spárech mstivého sociopata, který převezme kontrolu nad vlakem a je sakra odhodlaný vzít všechny s sebou do hrobu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (31)

mosnak 

všechny recenze uživatele

Tento film postrádá jedno zásadní PROČ! Proč se nějaký týpek zmocnil vlaku a jel neznámo kam. To se ve filmu nedovíte. Původní nápad nemusel být vůbec špatný, ale realizace stojí za prd. Divák čeká stále na "něco"... kdy už se konečně něco stane. A najednou? Konec... happyend jako prase, vdovec si najde bezva kost ve vlaku a jeho syn má konečně novou mamku. Je to slabé 38% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Hodně velké zklamání. Půl hodiny filmu uteče a my se pořád seznamujeme s lidmi ve vlaku, s některými zbytečně, a posléze člověk čeká nějakou větší záhadu, než jen jednoho vyšinutého mašinfíru, který si nevzal nejspíš prášky proti depresi. Ty triky jsou uvěřitelné, i jednání postav, ale chybělo tomu něco víc, nějaký zvrat, emoce, všichni vlastně byli celou dobu docela klidní a vymýšleli jen, jak se dostat ven. Do toho tu máme odbarvenou bloncku, polského dělníka v Londýně se zlatým srdcem a způsoby divocha (není to náhodou klišé? Navíc ho hraje Izraelec.) a pár dalších figurek jako podle šablony. Nevím, pořád jsem čekal, co z toho vypadne, nějaké doznění bych uvítal, ale jestli to bylo všechno, tak nic moc teda. Btw, proč si nevybral nějaký vlak s kratší tratí? A když nezastavoval, jak mu mohla stačit nafta? ()

Reklama

Dr.Manhattan 

všechny recenze uživatele

No žiadna „pekelná jízda" sa nekoná. Väčšina filmu len konverzácie. Dve tretiny sa v podstate nič nedeje a až v tej tretej sa to rozhýbe a myslím že ani to nestačí na to aby to malo nálepku "akčný mysteriózny triler". Vyvíjanie vzťahov pasažierov ma ale zaujímalo natoľko, že cez to všetko som sa prekvapivo nenudil ani sekundu. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Sympatické herecké obsazení, ale chybělo mi napětí, krev a hollywoodské efekty, které bývají v katastrofických filmech.Vlak obsadí psychopat, který chce zkoncovat se svým životem a napálit vlakem do zdi. Jenže v nočním vlaku je 6 cestujících, kteří začnou bojovat o svůj život. Docela se na to dalo dívat, ale do majtek jsem si štěstím necvrknul. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ve třetí třetině pak dochází k určitému zvratu a určitému průběhu, který ale vede jednoznačně k výsledku, který je zklamáním. Jako kdybyste sledovali celý film, ale pak byli o závěr ochuzeni. S gradací máte pocit, že přijde něco velkého, jenže to největší, co se zde stane, je tak nějak celkem obyčejné. Je to škoda. Z celkem zajímavého dramatu se stává obyčejný kousek, který se nakonec obešel bez nápadu. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo převážně v anglickém studiu Pinewood a ve městě Shepperton. (Terva)

Reklama

Reklama