Reklama

Reklama

Detektiv z Hongkongu

  • USA Skiptrace (více)
Trailer 1

Policejní detektiv Bennie Chan (Jackie Chan) dostal náročný úkol. Musí vystopovat a dopadnout amerického hazardního hráče Connora Wattse (Johnny Knoxville), který v Hongkongu dluží téměř každému, na koho se podívá. Bláznivý sled událostí z této nesourodé dvojice nakonec učiní spojence, kteří se rozhodnou zúčtovat s jedním z nejmocnějších čínských zločinců - Matadorem. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (122)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Jackieho Chana jsem sledoval a měl velmi rád v době, kdy jeho akčňáky frčely, potom jsem však začal objevovat Asii ( Jížní. Koreu, Thajsko, Hongkong, Indonésii) a přišli hold lepší borci s lepší akcí. Jackie měl vždy akční scény kombinované s humorem a dnes mi to už příliš nesedí, po množství drsných, násilných a surových soubojích, které jsem zhlédl působí Jackieho akce infantilně a nezáživně, což jde mimo mě. Koukat se na Skiptrace dá v pohodě, občas se člověk pousměje, co se týká příběhu a akce, tam spokojený nejsem. Čistý průměr. 50% ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Pokus o návrat k tradičným Jackieho buddy akčným komédiám. Neveľmi úspešný, treba priznať. Scenár je klišé na klišé (to by až tak nevadilo) bez jediného skutočne vtipného vtipu (to už je horšie) a so zadaním predviesť čínske prírodné krásy a folklórne zvláštnosti (meh). Jackie to už fakt nedáva ani s masívnou pomocou kaskadérov (finálny zostrih nepodarených scén je už skôr smutným svedectvom o starom mužovi), Knoxville za celý čas nedokáže ani raz presvedčiť, že ho to fakt bavilo, a Renny Harlin veľmi nezvláda ani akčné scény, nieto ešte tie ostatné. ()

Reklama

Triple H 

všechny recenze uživatele

Nezvládnutý pokus o buddy comedy, ktorý nemá energiu, šťavu, kde nefunguje humor, akcia je natočená väčšinou zle, strih a hudba sú otrasné, príbeh a dialógy o ničom, slušný budget nevidno a kde je evidentné, že natáčanie nikoho nebavilo. Knoxville je unavený a totálne znudený, Harlin evidentne zabudol aj úplné základy (alebo po svojom úpadku za posledných 10 rokov rezignoval). Chan sa snaží ako vie a niekde v prapočiatku mal asi dobrý úmysel, ale brzdí ho režisér aj herecký partner, film zaspal dobu (časy kedy jednoduchý štýl á la Rush Hour stačil sú preč) a Jackieho nevyhnutne dobehol aj vek. 62-ročný odfarbený pán v rokoch sa snaží hrať akčného hrdinu, single policajta čo nemá vyriešené vzťahové veci a trochu smutný je fakt, že v akčných scénach sa táto ikona musí nechať zaskakovať kaskadérmi, prípadne je choreografia už nutne krotká (hoci na pár miestach ukáže, že má na svoj vek stále neuveriteľnú fyzičku). Klobúk dolu, že vo svojom veku stále maká, ale chce to lepší tím ľudí za/pred kamerou a projekty, ktoré budú viac stavané na jeho vek a ktoré sa nebudú snažiť unaveno a kŕčovito predstierať, že je rok 2000. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan bol často krát a v mnohých filmoch mojím hrdinom.. Nie je nič horšieho ako vidieť ho v tejto polohe. Unavený.. neakčný, hrajúci tie isté zápletky a príbehy stále dokola, akurát že bez nápaditosti. To že je Harlin na prd režisér viem, ale ak máme film kde to trio Knoxville, Chan a Bingbing nevedia utiahnúť ani jednou dobrou scénou, je mi naozaj smutno. Jackie by mal začať hrať úlohy primerané jeho veku. Už teraz sa z hrdinu stáva ten tragický herec, ktorý si nevie povedať okej stačilo a furt sa nás snaží presvedčiť že má 20 rokov. Jedna hviezda len za krásne prírodné scenérie. ()

Magika82 

všechny recenze uživatele

Velmi nepovedená snaha o humornou krimikomedii. Jackie Chan by měl také umět stárnout s důstojností, a uvědomit si, že opravdu není mistrem Šaolinských chrámových škol, a tudíž nemůže udržet své tělo v takové kondici, jako jejich absolventi, potažmo, skuteční mistři. A krimikomedie, během níž mne ani jedna scéna nepřiměje alespoň k úsměvu, je opravdu z mého subjektivního pohledu špatně odvedeným počinem..... 40%, a tedy 2 hvězdy. ()

Galerie (204)

Zajímavosti (8)

  • Akční choreografii na filmu dělal Wu Gang. (Rominator)
  • Telefóny používané vo filme sú značky HTC. (belinko)

Související novinky

Stifler jako další ukecaný kámoš Jackieho Chana

Stifler jako další ukecaný kámoš Jackieho Chana

24.10.2013

Neříkal Jackie Chan něco o tom, že končí s akčními filmy? Každopádně to dlouho neplatilo. Už v lednu začne natáčet akční dobrodružnou komedii Skiptrace, ve které se určitě nevyhne pokusům o… (více)

Reklama

Reklama