Reklama

Reklama

Detektiv z Hongkongu

  • USA Skiptrace (více)
Trailer 1

Policejní detektiv Bennie Chan (Jackie Chan) dostal náročný úkol. Musí vystopovat a dopadnout amerického hazardního hráče Connora Wattse (Johnny Knoxville), který v Hongkongu dluží téměř každému, na koho se podívá. Bláznivý sled událostí z této nesourodé dvojice nakonec učiní spojence, kteří se rozhodnou zúčtovat s jedním z nejmocnějších čínských zločinců - Matadorem. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (122)

Georgex 

všechny recenze uživatele

Překvapivě zábavná akční komedie s Jackie Chanem, která jakoby navazuje na Křižovatky smrti a v mnohém dané filmy i překonává. Bohužel, stejně jako u zmiňované série, mám zásadní problém s Chanovým parťákem, jelikož Johnny Knoxville se sice snaží být upovídaný, ale je spíše protivný a působí hrozně znuděně. Na druhou stranu Jackie Chan je v této komedii opět famózní a je až neuvěřitelné, jak skvěle na svůj věk vypadá, jak je stále vitální a že většinu akčních scén stále zvládá sám bez kaskadérů, o čemž se může ostatním akčním hvězdám v jeho věku jenom zdát. Moje hodnocení 65%. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Pokus o návrat k tradičným Jackieho buddy akčným komédiám. Neveľmi úspešný, treba priznať. Scenár je klišé na klišé (to by až tak nevadilo) bez jediného skutočne vtipného vtipu (to už je horšie) a so zadaním predviesť čínske prírodné krásy a folklórne zvláštnosti (meh). Jackie to už fakt nedáva ani s masívnou pomocou kaskadérov (finálny zostrih nepodarených scén je už skôr smutným svedectvom o starom mužovi), Knoxville za celý čas nedokáže ani raz presvedčiť, že ho to fakt bavilo, a Renny Harlin veľmi nezvláda ani akčné scény, nieto ešte tie ostatné. ()

Reklama

mortak 

všechny recenze uživatele

Tohle bolelo. Scénář sice není špatný a kdyby bylo Chanovi o třicet let méně, asi by to celé fungovalo. Jenže u Chanových komedií divák obdivoval plynulost a rychlost akce, na kterou Chan nepotřeboval kaskadéry. Tady dostane jen zoufalství střihačovo, který dostal nemožný úkol, aby to vypadalo jako za Chanova mládí. I akční hrdina by měl vědět, kdy skončit, a přehrát se do mentorských rolí. Skiptrace se bohužel v akčních sekvencích blíží odpadu typu Neprůstřelný mnich. Hvezdičku za krátký cat fight a mongolský táborák, u kterého si Chan jen tak prozpěvuje a alespoň jednou za celý film není křečovitý. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan je pořád ve formě! Ty kaskadérské kousky co předvádí i v tomhle věku je neuvěřitelné, hlavně když na konci při závěrečných titulcích vidíte, jak ho to všechno bolelo. Jinak je to taková klasická akční komedie s Jackie Chanem, kterého zde doplňuje Johnny Knoxville. Líbilo se mi, že se tvůrci snažili přijít s něčím novým a tak procestujeme pár států jako např. ruskou Sibiř a Mongolsko. Mě tato komedie bavila a ty 4* si zaslouží. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek mi tu ležel dlouho a není nikterak zázračný ale já se bavil. Duo Jackie Chan a Johnny Knoxville je parádní a jejich spolupráce jim fakt sedla. Film je vtipný, svižný a plný akce. Jackie Chan si jede ty svoje kousky a v jeho letech je to pán. Johnny Knoxville je vtipnej a baví skoro celý snímek. Jo musím přiznat, že zpívat Jackieho Chana písničku od Adele s mongolským doprovodem bylo fakt výborný a vtipný zároveň. Film jsem si užil i přes nedostatky ve scénáři a to je to hlavní. 60% ()

Galerie (204)

Zajímavosti (8)

  • Telefóny používané vo filme sú značky HTC. (belinko)
  • Film je věnován památce Kwok Hung Chana (1963–2014). Kwok Hung Chan na filmu pracoval jako kameraman. On a dalších sedm členů filmového štábu se převrátilo na motorizovaném sampanu, čínské dřevěné lodi. Jako jediný nedoplaval na břeh. Záchrannou vestu na sobě měl, když ho záchranáři našli, ale známky života nejevil. (Rominator)
  • Akční choreografii na filmu dělal Wu Gang. (Rominator)

Související novinky

Stifler jako další ukecaný kámoš Jackieho Chana

Stifler jako další ukecaný kámoš Jackieho Chana

24.10.2013

Neříkal Jackie Chan něco o tom, že končí s akčními filmy? Každopádně to dlouho neplatilo. Už v lednu začne natáčet akční dobrodružnou komedii Skiptrace, ve které se určitě nevyhne pokusům o… (více)

Reklama

Reklama