Reklama

Reklama

Ratchet a Clank: Strážci galaxie

  • USA Ratchet and Clank (více)
Trailer 2

VOD (1)

Ratchet & Clank vypráví příběh dvou nepravděpodobných hrdinů (Ratchet ­‐ mechanik, Clank - robot), kteří se snaží zastavit odporného cizince Dreka od zničení všech planet v Solana Galaxii. Když narazí na nebezpečné zbraně schopné zničit celé planety, musí spojit své síly s týmem hrdinů s názvem Strážci galaxie, aby galaxii zachránili. Během jejich cesty se dozvíme mnoho o hrdinství, přátelství a důležitosti objevování vlastní identity. (Indigo Film)

(více)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (49)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Hru jsem hrál, respektive jen jednu z her a celkem mě bavila, ale na druhou stranu tohle nejsou postavy, které by mě ve filmu nějak zásadně zajímaly. To se nakonec i ukázalo, kromě toho i na tom, že ten příběh je takový utahaný, v podstatě o ničem, jen klasika jak se z nýmand, kteří jsou přehlížení, stanou hrdinové. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Z nostalgie ke hře jsem udělil hvězdičku,jinak je ovšem všechno špatně.Film po celou dobu zoufale tlačí na pilu,jak se snaží být za každou cenu vtipný,takže jsem na konci zjistil,že jsem se ani jednou nezasmál,děj mě vlastně vůbec nezaujal,jen jsem mohl v jednu chvíli souhlasit s jednou z postav,když vykřikla:"Kdy už to skončí?" ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Když se galaxie dostane do nebezpečí hrozivého vesmírného kapitána, mechanik a jeho nově objevený robot se spojí s elitní skupinu bojovníků, aby zachránili vesmír. CGI animovaná zábava pro celou rodinu vzniklá na základě stejnojmenné videohry. Asi největší zajímavost na snímku je, že jednoho ze záporáků namluvil samotný Sylvester Stallone, takže vychutnat si ho pochopitelně lze jen v originálním znění. Postavičky jsou sympatické, dialogy srší vtipem a různých ztřeštěností je více než dost. Dospělé diváky zarazí známá dějová šablona, čímž se pro ně stane příběh předvídatelný. Dětem je to jedno. Jednoduchost je zcela na místě a hlavní devizou je dokonce i lepší moralitka. Ano, příběh je i o morálce, kde se diváci postavičkou Ratcheta dozví, že velké sny a dobrodružství jsou zcela povrchním cílem a napovídá o co je potřeba se skutečně zajímat. Je to dobré rozhodnutí v zájmu lidí. Rozhodnutí, které lidem pomůže. Jenomže jak už to většinou bývá, tento fakt se v přemíře humorných gagů, skotačení a vlastně i akčních scén, zcela ztratí. Všelijaké mouchy na snímku však bude vidět pouze dospělých divák. Děti se buď bavit budou a nebo ne. Roztomilost postaviček jim k filmové zábavě hodně pomůže. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Playstationová legenda, kterou fanoušci dobře znají ovšem bohužel ji ocení asi jen nenáročné děti snad jen z toho důvodu, že je film barevný a hejbe se. Přitom to úplně špatné není, pár dobrých vizuálních nápadů jak vystřižených z dílny Dreamworks se najde, ovšem celé to je takové zoufale nemastné neslané a sterilní. Dabing celkově, ale i nových postav, které neznáme z předešlých her ani nového rebootu, potěší zejména kvůli dobrému dabingu známých herců, nic extra však tahle sympatická dvojka na velké obrazovce nabídnout nedokáže a asi měla zůstat jen jako in-game filmečky. Dvojky se beztak kvůli špatným finančním výsledkům nedokáčkáme, tak je lepší oprášit PS2 nebo dáš šanci novému dílu...5/10 ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Niečo mi táto hra hovorí, ale nikdy som ju na PlayStation nehral. Ratchet & Clank je v podstate len zbytočným a priemerným animovaným kúskom, ktorí možno poteší veľkých fanúšikov počítačovej hry, ale nezainteresovaných to nemá veľmi čím zaujať, nakoľko dejovo je to dosť fádne a obohrané. Animácie sú fajn, ale celkovo mi to prišlo dosť cielené hlavne na to najmenšie publikum, takže nemôžem dať lepšie hodnotenie. 50 % ()

Galerie (110)

Zajímavosti (4)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Ve filmu je možné vidět spoustu zbraní z počítačových her. Ale nejvíce zbraní je z "Ratchet and Clank: Up Your Arsenal". (kellne)
  • Flim vznikl podle herní série "Ratchet & Clank" z konzole Playstation. Děj filmu je na motivy první hry, byl ale přepracován například přidáním nových postav. Scény z filmu můžeme vidět v nejnovější hře z této série, která v dubnu 2016 vyšla na PS4. (stitch7)

Reklama

Reklama