Reklama

Reklama

Obsahy(1)

World Express je elitní kurýrní služba zabezpečující dopravu nejcitlivějších materiálů a informací s maximální diskrétností a spolehlivostí - a to často ve smrtelném nebezpečí. Její agenti prošli křížem krážem celý svět od roku 1816 a změnili běh dějin více než jednou. Jejich odvážné výkony dokázaly odvrátit války na poslední chvíli, nebo zachránit státy před pádem vlády. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

liskam odpad!

všechny recenze uživatele

Člověk by řekl že jedna sračka za noc stačí, ale zjevně chodí jako policajti ve dvou. Takže jsem si to pěkně vyžral. Mám za sebou tak půlku filmu ale musím to už opravdu vypnout, jestli to totiž neudělám, tak se buď zabiju a nebo zešílím. Tohle je taková ta plíživá hrůza, které si v první chvíli nevšimnete ale postupem času vás dostane. A minutu po minutě vás ničí. Bože, tohle je opravdu za 0% ()

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Oba patří k elitní kurýrní službě. Jejich poslední úkol je doručit výkupné za unesenou dívku do Guatemaly. Priemer akčného filmu s neznámymi hercami, za zmienku stoji sexi Sarah Maria Besgen. dobrý výkon aj od M. Girntha. Orig.nem. nazov: World Express - Das Geheimnis der Maya. ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Německý pokus o akční, dobrodružný film. Samozřejmě, že z toho vypadla pořádná ptákovina. Nejvíc na nervy mi lezla už od začátku hlavní hrdinka, což byla s prominutím otravná kráva, jejíž vrcholový čin byl, když je spolu s hrdinou „překvapil“ jeden ze záporáků hrajíc si na raněného u cesty a ona běžela z auta pro lékárničku, i když na ně již delší dobu hulákal s pistolí v ruce (logicky by ho mohla slyšet, že). No, nelze ani podrobněji komentovat, že šlo o záchrannou misi a stejně se našel čas pro zábavu a řešení naprosto stupidní minulosti hlavního páru (aneb „chtěla jsem, aby žárlil“). Celý vývoj děje o nic lepší, záporáci na baterky a postrádající hloubku a vůbec i význam - všichni uměli leda máchat pistolí, blbě koukat, unášet přiblblou holku a nebo prostřelovat pneumatiky. A když už střílet přímo, tak jen do kufru auta, kde jsou zavření hrdinové, aby se nakonec ani nepodívali, zda je opravdu zabili. Logika. Zpracování - levné. Sice ne taková hrůza, ale četné přelety točené evidentně laciným, rozklepaným a obrazově nestabilizovaným dronem, některé scény naprosto ponořily. A ta dobrodružná tečka byla k smíchu. Ani nevím, proč jsem se na tento film rozhodl podívat, ale z Kurýra nevypadl ten Kurýr, kterého všichni známe, nicméně jen nějaký škaredý, německý parazit. Snaha kvapná, málo platná. 25% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Kdyby to aspoň bylo zábavné. Celé je to mix Rosamundy Pilcher v Mexiku, hodně, ale hodně vzdáleně Indiana Jonese (jedna scéna v chrámu), akčního filmu, špionážního a kdoví čeho ještě, je to překombinované až na půdu (mrtví jsou každou chvíli znovu živí, aby jako bylo napětí), a přitom to nijak nedrží pohromadě, každý pes jiná ves, mnoho psů, zajícova smrt. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Ryze televizní snímek z produkce německé TV stanice RTL zpočátku slibuje akčně thrillerovou podívanou, ale již velmi brzy se vše změní v dobrodružný žánr. Scénář je slibný, ale kazí to právě ona značná televíznost a spousta hluchých míst. Dobře rozjeté tempo se velmi často zpomalí, což způsobuje značnou nudnost. Kuprospěchu jsou neznámé herecké tváře. Nestrhávají tak na sebe pozornost a hlavním kritériem zůstává příběh. Větší rozpočet na výpravě je znát. RTL si to však jako jediná německá TV může dovolit. O jejich snímky je zájem všude po světě. Tak proč ne. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama