Reklama

Reklama

Lego: Batman

  • USA LEGO Batman: The Movie - DC Superheroes Unite (více)
Trailer

Obsahy(1)

Oslava na počest gothamského Muže roku Bruce Waynea se v mžiku změní v chaos, když na scénu vtrhne Joker bok po boku s partou ničemů, jako jsou Riddler, Catwoman či Two-Face. Temný rytíř se dává do díla, aby se vypořádal s nezvanými hosty, jenže jeden z přítomných zločinců mu uniká – Lex Luthor. A spolu s ním také dekonstruktor, tajná zbraň, která by v Gothamu dokázala navždy změnit rovnováhu sil! Zdá se, že ani s pomocí Robina nebude Batman na zločineckou bandu Lexe Luthora a Jokera stačit. Ale od čeho tu jsou Superhrdinové? Přidejte se k tažení proti zlu a vrhněte se spolu se Supermanem, Wonder Woman, držitelem prstenu Green Lanternem a Ligou spravedlivých do akce. Můžete tak zachránit nevinné, osvobodit Gotham a ještě si užít zábavu! Díky prvnímu filmu LEGO®: Batman objevíte zbrusu nové napínavé scény, které ve videohře dosud nebyly k vidění. A kdo ví, možná se trochu pobaví i Batman! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

Zidas_35 

všechny recenze uživatele

Tak si to shrňme. Lego Batman je tu za blba, Lego Robin se chová jako teplouš (politicky korektnější by bylo napsat „zmatený Gay, který rozumu moc nepobral“), Lego Superman jako idiot, a mnoho vtipů je tak verbálních, že by pobavily hlavně chovance ústavu pro mentálně zaostalé. Včetně toho, do nekonečna opakovaného o „vymňouknutí“ v souvislosti s Lego Cat Woman. Jistě, tento film je určený hlavně dětem, ale špetka inteligence by neškodila. Jediné co zde potěší, jsou odkazy na komiksovou, či filmovou předlohu (včetně klasických hudebních motivů), nicméně tyto slabé plusy jsou rychle utopeny v záplavě infantilních sraček. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Jon Burton, David A. Goodman | Hudba: Rob Westwood, Danny Elfman (Batman Theme), John Williams (Superman Theme) | Distribúcia: Warner Premiere, Warner Bros. Pictures | Štúdio: TT Animation || Celkom slušný animák, ktorého najsilnejšie kvality sú v spracovaní lego elementov do animovanej podoby. Je to vlastne skúšobná verzia neskoršieho celovečerného Lego Movie. Príbeh jednoduchý, na deckú kategóriu zameraný, bez výstavby psychológie postáv, nakoľko krátka metráž je obsiahnuta čirou akciou. Každopádne, i toto dielo ma len utvrdzuje v tom, že digitálne lego neobsahuje to reálne kúzlo, ako keď je fyzicky hmatateľné. Keď som sa dostal k počítačovému lego simulátoru, zistil som, že možností je možno viac, ale zážitok je len zlomeninou pôvodnej skúsenosti. Film ok, teším sa na Lego Movie. 60% | Blu-Ray, THX, EN DTS | ()

Reklama

Gulde 

všechny recenze uživatele

Hodně jsem se rozhodoval, jestli dát 3 nebo 4*. Nakonec jsem si řekl, že ty 3 jsou asi adekvátnější - už jsem až příliš zhejčkanej LEGO Příběhem, se kterým to tu taky budu srovnávat. Zprvu jsem se zhrozil nad dýlkou filmu - ani ne hodina a čtvrt už se spíš blíží delšímu dílu seriálu, než normálnímu filmu, ale nakonec mi to ani nepřišlo, i když jistý pasáže tim asi utrpěly a byly uspěchaný. Lego animace mě prostě baví a líbí se mi, i když opět, v LEGO Příběhu byla posunutá o úroveň výše, protože tam se vztahovala na vše. LEGO Batmanovi schází ten ostrej a vlastně i drsnej humor, kterej se mi tak líbil na LEGO Příběhu. I tak jsem se ale dobře bavil a LEGO Batman je hodně slušná součást rodiny LEGO filmů. Teď jsem zvědavej na verzi 2017, která by si z obou zmiňovaných měla vzít to nejlepší. ()

Hpatrik 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dospělý a dobrý příběh, od filmových bratříčků si půjčuje efektní kamerové průlety a originální hudební motivy (což určitě potěší), a nebojí si to ze sebe dělat legraci. Když si odmyslím samotné lego postavičky, které asi nesednou úplně každému, tak jde o povedený animák a zajímavou alternativu k filmovým zpracováním. Superman: Hey, guys. Need a hand? Batman: With what, parking? ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo uletené a parodujúce, ale aj poctivé. Skvelý mix Burtona, Nolana i Schumachera, ktorý dokonalo funguje. A ani to vlastne nie je sólo Batmanovka - úlohu tu zohráva (okrem Robina) aj Superman a Liga spravodlivých. Zápletka príjemne jednoduchá, akcia pompézna, kopa vedľajších postavičiek potešujúca. Hlášky a vtipy častokrát neskutočne odrovnávajúce. Keby neexistovali SUPERMAN: DOOMSDAY a BATMAN VS. RED HOOD, išlo by o najlepší DC animák... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Film je založen na videohře "Lego Batman 2: DC Superheroes". Většina scén se pak inspirovala přímo hrou. (TwoFace)
  • O hudbu k filmu sa zaslúžil aj Bratislavský symfonický orchester. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama