Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vrátila se domů, aby se postarala o nemocného otce. Ale ten nechal dopis na rozloučenou a spáchal sebevraždu. Byl podezřelý, že zavinil smrt své manželky. Úspěšná ekonomka Hannah dostane zprávu od lékaře, že její otec na tom není zdravotně nejlépe. Již dávno není se svým otcem v kontaktu, ale jako jediná z rodiny se musí vrátit do rodného městečka a o otce se postarat. Hannah je pro městečko velkou neznámou, jako malá byla umístěna do pěstounské péče poté, co jejího vlastního otce obvinili a následně zavřeli za vraždu své ženy. Hannaina matka byla velmi atraktivní mladá žena a mužům se velmi líbila, motivem vraždy měla být žárlivost. Hannah to však s nevlastními rodiči nevydrží a utíká studovat do velkého města. Krátce po návratu do vesnice spáchá její otec sebevraždu a nechá dopis na rozloučenou, kde uvádí, že je nevinný, že svou ženu nezabil. Hannah se ujme organizace pohřbu a jako cíl si stanoví očistit jméno svého otce. Po přezkoumání starých důkazů se ukazuje, že je tam spousty nesrovnalostí. A na základě toho se komisař Arnsberg případu znovu ujímá... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

sona123 

všechny recenze uživatele

Narazila jsem na to náhodou - a i když to bylo německé a tradičně docela blbé, zaujalo mne a poctivě se dodívala do konce, abych věděla, kdo je vrah. Chlubit se tím nebudu, ale už jsem viděla i horší filmy. ()

mchlumak 

všechny recenze uživatele

Konec mi trochu přípomínal generické americké thrillery, ale jinak se jedná o zajímavou tv kriminálku z venkovského prostředí. Nejvíc mě na filmu zaujalo, že jsem si celou dobu sledování připadal jako při hraní adventury, kde hlavní hrdina potácející se na hranici příčetnosti odkrývá historii svojí rodiny (např. Posel smrti). ()

Reklama

Galerie (36)

Reklama

Reklama