Reklama

Reklama

Ancient Aliens Debunked

Recenze (5)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,PRÁVĚ JSTE BYLI SVĚDKY NEKLAMNÝCH DŮKAZŮ, ŽE CELÁ TEORIE JE ŠPATNÁ. ANCIENT ALIENS VE SVÝCH SÉRIÍCH ČINÍ SPOUSTU DALŠÍCH TVRZENÍ, ALE VĚŘÍM, ŽE JSME POKRYLI TY NEJZAJÍMAVĚJŠÍ....“ /// Pamatujete, jak Val Valentino ukázal, že z nás Copperfield dělá blbce? Tak tady zase Chris White vyvrací (asi?) všechny archeoastronautický teorie, vysvětluje, jak je možný, že v tý barabizně není nakreslená žárovka, že sochy na ten ostrov dovalili lidi, že ta lebka má s ufonama společnýho asi tolik, jako ta moje, atd., atd. Prostě dělá z lidí kolem série Vetřelci dávnověku čuráky. Člověk si připomene stavbu pyramid, osvěží podobu dobráka Pakala a jeho rakety, a vyslechne logický vyvrácení atraktivních teorií. Jenže – co je dneska logický? A chci si TO vůbec nechat vyvrátit? Mám takovej pocit, že mi něco vzali. Ale to je můj boj, každopádně souhlasím s tvrzením, že by jsme vždycky měli bejt nasměrováni k ověření informace, což ,,AA“ nečiní. Protože, přiznejme si to – KOLIK Z NÁS TOMU OPRAVDU ROZUMÍ? Tři hodiny jsou hodně. Vyprávění je monotónní, některý témata zajímavější (třeba pyramidy nebo křišťálový lebky), některý zase miň. Záleží, co vás baví. Každopádně by zřejmě asi každej fanda (nebo ať už se jmenuješ jakkoliv) měl mrknout na jejich stránky. Dám 4*, protože informační záběr, ale i schopnost potvrdit tvrzení zdá se být velká. Ale… uvěřit je tak snadný! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Učím se sumersky. 2.) Můj hrdina je Frederick Albert Mitchell-Hedges. Ta jeho lebka… ty příběhy…. Nebo takovej Zecheria Sitchin… 3.) Už mě ten Däniken nějak sere. 4.) Thx za titule ,,kamaka“. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Chris White je takový Däniken naruby, alespoň tak to na mne působilo. Některá jeho tvrzení totiž také nejde doložit, a být to pře u soudu, jde o tvrzení proti tvrzení. Je zde spousta zajímavých souvislostí, o nichž by bylo fajn, kdyby se více psalo nejen ve vědeckých, a obyčejným lidem nedostupných žurnálech, ale spíše na internetu. Pak jsou zde věci, kde můžu, ale nemusím autorovi věřit. Navíc v určité chvíli se uchyluje k tradičnímu „nestudoval to, nemůže to chápat“. Což je asi tak relevantní, jako říct, že Schliemann věřil pohádkám. Zkrátka mi tam každou chvíli něco drhlo. Původní seriál, který se rozebírá, Vetřelci z dávnověku, ve své první sérii zval před kameru alespoň rozlišné vědce a dával prostor jiným názorům. Od druhé sezóny se z toho ale skutečně stala jen vymývárna mozků. Tohle jde na věci vědecky, ale stejně sveřepě a zaujatě, bez uvedení i jiných souvislostí, které se třeba nehodí. ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Nutno napřed vidět alespoň 6 - 8 dílů seriálu Vetřelci dávnověku, jinak to samostatně nebude dávat smysl. Dílů Ancient Aliens ( Vetřelci dávnověku v překladu pro tupce ) jsem shlédl asi 11 - z toho posledních 5 spíše ze zvědavosti, kam až jsou tvůrci schopni zajít. V " DEBUNKED " jeho autor Chris White, odkazuje na různé texty a internetové stránky kde se dá vše ověřit. Já jsem si třeba ověřil spoustu věcí sám už dávno, a to jen z toho důvodu že mně osobně tato látka zaujala už jako malého sviště. A Já nemám rád když něčemu nerozumím. :::: . Co od dokumentu docela odrazuje, je jeho délka. Přece jen 3 hodiny jsou celkem o hubu. ()

elimS 

všechny recenze uživatele

70% - komentář 20ti slovy: Házet mimozenšťany na každou kravinu? I ti tvůrci z toho musí mít srandu a lidi to žerou. Třetí kapitola mě už moc nebavila. ()

eoj 

všechny recenze uživatele

První dvě kapitoly - dobrá práce. V poslední kapitole ale Chris White stále častěji vnucuje své vlastní pomýlené teorie, vyplývající z toho, že je zjevně hluboce věřící. ()

Reklama

Reklama