Reklama

Reklama

Viktorie

Trailer

Obsahy(1)

Nenaplněná láska dcery bohatého majitele panství a syna chudého mlynáře. Film vypráví o tragickém milostném vztahu mezi Victorií a Johannesem. Ona je dcerou bohatého majitele panství, on je synem chudého mlynáře. Navzdory jejich hluboké lásce Victoriin otec ji Johannesovi nechce dát, má pro ni vyhlédnutého bohatšího ženicha jménem Otto. (TV Barrandov)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Norská červená knihovna. 1) Tak praví nádoba poznání, Wikipedie (česká verze): Victoria...lyrický román o osudové, nedosažitelné lásce, v němž Hamsun dovršil své stylové novátorství a ve kterém vystihl psychiku ženy i hluboké kouzlo a jemné odstíny lásky a žárlivosti._____ 2) Spoiler. Knihu jsem nečetl, nicméně ve filmu jsem nic z toho, o čem se píše ve Wiki, nenašel. Celý snímek mi připadá jako norská verze červené knihovny, ovšem s chmurným koncem plným mrtvol, jak to Skandinávci mají v oblibě, aby pak mohli spokojeně jít na kutě._____ 3) Naštěstí pro mě tu je 27letý Nor Jakob Oftebro (mlynářův syn Johannes) a 23letý Švéd Bill Skarsgard (snoubenec důstojník Otto). ()

Reklama

Yardak 

všechny recenze uživatele

Norské romantické drama o nenaplněné lásce z dětství. Scénaristicky dosti nevyvážené, ale lehce nad průměr to vytahuje alespoň sympaťák Jakob Oftebro. Z něho by mohla být za pár let evropská stár...no uvidíme:o)). Lepší 3 hvězdy. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama