Reklama

Reklama

Budoucnost. Na vzdálené planetě měli lidé vytvořit nový svět, ale kolonie teď vedou stoletou válku. Na severu leží Brecca, na jihu žijí Obsidiáni s městy z černého skla a záhadnou technikou. Vládce Breccy chce použít tajemnou starobylou zbraň zvanou Válečné kladivo, která prý dokáže zničit obsidiánskou technologii bez jediného výstřelu. Sestavil tým vojáků, kteří mají zbraň dostat k nepříteli a zničit ho. Jsou mezi nimi oddaný bojovník Sutherland, krásná Abel, která jediná umí ovládat starobylé zbraně pomocí magické energie, a tajemný bojovník Evans. Válka ale není taková, jaká se zdála a oni si začnou klást otázky - jestli je Válečné kladivo největší zbraní Breccy, proč nebylo použito dřív? Kdo válku vlastně začal a proč? Sutherland začne tušit, že stojí na nesprávné straně a skutečný nepřítel možná stojí vedle něj. V dálce před nimi se tyčí černé město se svými tajemstvími a čeká na ně... (Intersonic)

(více)

Recenze (3)

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Fakt debilita kvuli Griffithovy sem na to koukal a nedokoukal reziser Douglas mne zasadne pobavil az Ponorkama o par let pozdeji to byla i jakz takz bzunda ale tohle byla trapnost kterou uz sem radsi zapomnel ale kdyz uz neco nevydrzim do konce je to co rict ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Poměrně úspěšný pokus a ambiciózní béčkovou sci-fi. Obsazení slušné, triky překvapivě ucházející, hudba skvělá a východoevropské exteriéry jasně rozpoznatelné. Na film podobného žánru i rozpočtu rozhodně nadprůměr. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama