Reklama

Reklama

Pan Čoko miluje

  • angličtina Mr. Choco in Love
Krátkometrážní / Animovaný / Komedie
Česko, 2011, 6 min

Režie:

Petr Marek

Scénář:

Petr Marek

Obsahy(1)

Pan Čoko ve své kuchyni předvádí doslova eskamotérské kousky. Objednávky se hrnou jedna za druhou a šéfkuchař je vyřizuje s vervou sobě vlastní. Přestože to vypadá, že kuchyň jeho pracovní nasazení „nepřežije", ve chvíli jsou na talíři vyžádané delikatesy. Příchod ženy v červených šatech však pana Čoko změní. Čaruje jeden chod za druhým, žádný z nich však není zákaznici dost dobrý... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Teda jako z vlastní zkušenosti vím, že vaření v restauraci je fuška, ale ty kousky, co předvádí zdejší kuchař, jsou přímo herkulovské. Jinak varování: Při sledování je možné chytit závratě z hýbajících se pokojů, předmětů, lidí. Pokud vlastníte kuchařskou čepici, zkontrolujte, jestli se vám v ní nezabydlela slepice nebo dokonce vepř. Můžete pojmout podezření, že lidé jsou bezpáteřní (doslova). Z té šílené hudby vás může brzo začít bolet hlava - díky bohu jen za těch 6 minut. A především nic z toho nezkoušejte doma, protože takhle zničenou kuchyň byste mít nechtěli. :) Jinak i závěrečné titulky jsou skvělé. ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Hodně chaotický kraťas, ve kterém se kuchař zamiluje do věčně nespokojené ženy v restauraci. Ovšem způsob, jakým získal vajíčka, a ještě rovnou rozklepal, tak ten mě dostal:-) :-) :-) ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Láska prochází žaludkem, ale i kdybyste se posrali, tak to někdy nestačí. Pěkně na hovno, že nemůžu říct, jak to skončilo. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama