Reklama

Reklama

Šestkrát

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Dospívající naivní Gili se snaží zapadnout v nové škole, proto chodí s těmi nejoblíbenějšími chlapci. Během prvních pár týdnů jich vystřídá hned několik. Jejich schůzky jsou čím dál více o sexu. Gili posouvá s každým setkáním své hranice. Zatímco chlapcům přijde normální užít si, co je jim nabízeno, Gili touží po pozornosti... Žádné slzy, žádné žalování, žádné následky. Žádní dospělí. Nikdo, kdo by mohl říct, že něco není v pořádku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

freddy 

všechny recenze uživatele

Šest kapitol ze sexuálního života hlavní hrdinky, dospívající studentky, nám nabízí tento izraelský film, který je v mnohém jiný než běžné filmy na toto téma. Předně film nikoho nesoudí a nechává pouze na divákovi, aby si utvořil názor na chování jednotlivých postav. Během filmu mě napadalo mnoho otázek, až nezvykle často jsem přemýšlel nad morálními dopady na životy jednotlivých postav a v podstatě během celého filmu mě napadala paralela s mým životem, protože tenhle film je přesným opakem mého pubertálního období, a vidět, o co všechno jsem díky své nesmělosti a nízké sebedůvěře přišel, to mě velmi zasáhlo. Ti kluci, kteří si v tomto filmu svou mladost a své dospívání maximálně užívali, mi ukázali jak smutnou a nudnou pubertu jsem měl já a díky tomu mi tenhle film zřejmě na dlouhou dobu utkví v mé mysli. Ale zpět k filmu samotnému. Tenhle film je specifický také tím, že neměl začátek ani konec, byly to prostě jen fragmenty ze sexuálního života jedné brunetky, v nichž bylo jasně patrné, že s každým dalším sexuálním zážitkem posouvá své hranice, a že s každým takovým zážitkem je zase o něco dospělejší. A především je tenhle film zajímavým náhledem do života izraelské dospívající mládeže a člověka neznalého tamních poměrů možná překvapí, že mladí Izraelci se v chování a skutcích zase tak neliší od mladých Čechů. Abych to zkrátil, perfektní film, uvěřitelné herecké výkony (chvílemi jsem měl skoro pocit, jako bych sledoval spíše nějakou reality show, za což může i dokumentární styl nasnímání filmu) a celkově to bylo něco jiného a neokoukaného, a i z toho důvodu uděluji lepší čtyři hvězdy. ()

kolodej1 

všechny recenze uživatele

to, že byl film natočený v Izraeli, to nehraje žádnou roli. O tom to vůbec není. Film nemá žádný souvislý děj, je to jen šest sexuálních epizod, kde vždy vystupuje dívka, v podstatě neuvědomělé roli oběti na straně jedné a na straně druhé kluci, kteří ji využívají pro své pobavení, když se zrovna nudí. Trochu nestravitelné pro mě byly dva momenty - jednak vysoká míra naivity té holky, která už spíš hraničí s tupostí, a za druhé nevěrohodnost herečky, která zjevně byla o dost starší oproti deklarovanému teenagerovskému věku. Potom to působí skoro jako parodie. Ale jinak tu bylo docela hezky znázorněno, jak složité to mohou mít dívky, které na jednu stranu touží po sexu, na druhou stranu si ovšem nemohou moc diktovat. A tak se odehrává souboj mezi dívčí sebeúctou a erotickými touhami. A ten souboj se ve filmu odehrává v 6 kolech. Téma mohlo být ovšem o něco lépe zpracované. 50% ()

Reklama

Jiri9 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdinka je naprostá blbka, která se nechá zneužívat od tamních COOL týpků. Když se jí otevře možnost vybudovat vztah vykašle se na to, jelikož to není ten pravý FRAJER. Děj je poměrně snadně a čitelně poskládaný, takže se ani nedočkáte žádného překvápka. Prostě každé dějství je o něco "hardcore" i když zase tak moc se do tohu nepustí. 2* dávám za odvahu udělat v Izraely. Pokud by se toho chopila nějaká evropská nebo USA produkce bylo by tam rozhodně více koziček a lepších scén nežli tady. Takře filmu zdar!!! ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Sex jako trofej. 1) Film byl natáčen po šesti letech přípravných prací v létě roku 2011 a následujícího roku šel do distribuce. V době natáčení bylo scénáristce Roně Segalové 31 let a režiséru Jonathanu Gurfinkelovi 34. Herečce, jinak též režisérce krátkých filmů, zpěvačce a autorce písní Sivan Levyové (16letá Gili) bylo 24 let a i jejím údajným šestnáctiletým či tak nějak vrstevníkům od pohledu přes dvacet. Režisér podle vlastních slov prostě nesehnal herce příslušného věku s ohledem na choulostivost tématu a scén. Podle statistik prý Izraelci začínají s orálním sexem v 17 letech. Autenticitě hereckých výkonů však nebyl vyšší věk performerů nijak na škodu._____ 2) Střední vrstvy moderní "globalizované" izraelské společnosti se příliš neliší, zdá se, způsobem života od svých evropských či amerických věkových vrstevníků, ať se pohybují na Ořechovce, v Beverly Hills anebo v Herzliyi či Ramat Hasharonu (předměstí Tel Avivu). Život země, která je napůl ve válce, k nim zatím nijak nedoléhá. Protagonisté otevřeně a bez zábran hovoří o tom, o čem stejně otevřeně a bez zábran hovoří i třeba naši mladí, ale film není určen jenom teenagerům. Důkladné sledování by určitě prospělo i jejich rodičům. K tomu Segalová: Mladí chlapci v Izraeli mají své vlastní problémy. V kapitalistické zemi, kde je vše na prodej a vše je k dispozici, se očekává, že budou ambiciózní a vezmou si, co mohou dostat, dokonce i když o to ani nestojí...a i když to znamená zneužívat slabé, což je přesně to, co chlapci ve filmu dělají..._____ 3) Machistická představa o tom, že kluci mohou sexovat s libovolným počtem partnerek, aniž by to mělo vliv na jejich pověst (znáte to, chlapi...), zatímco dívka, která šla se třemi či čtyřmi se považuje za děvku, řádí filmem jako Pohlreich kuchyní. K tomu znovu Segalová: Izraelské dívky se potýkají s dvojí morálkou: Na jedné straně se musí tvrdě snažit o to, aby nezískaly nálepku děvky, ale současně se musí sexuálně prodat, aby si vydobyly patřičný sociální status. _____ 4) K potěšení diváků a divaček je tu Roy Nik (první Gilin "skalp" Tomer) či podmanivý Eviatar Mor (druhý "skalp" podnikatelský synek Ormi) vedle dalších sexy chlapců._____ 5) "Potřetí" to začíná, když Tomer praví - Jsem nadržený. Na to Gili: Ovládej se. A on pak: Nemohu. Nemůžeš mě takhle rozdělat a odejít. Klekni si na všechny čtyři jako kurva. Inu, co čekat od mládeže, která žije bez dohledu, bez výchovy a bez lásky. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama