Reklama

Reklama

Dovolená ze trest je po snímcích 50 x a stále poprvé a Píseň pro nevěstu třetí komedie, ve které exceluje herecké duo Adam Sandler a Drew Barrymore. Po katastrofální schůzce naslepo se osamělí rodiče Lauren (Barrymore) a Jim (Sandler) dokážou shodnout jen na jediné věci: už se nikdy nechtějí potkat. Jenže pak si nezávisle na sobě objednají fantastickou rodinnou dovolenou a celý týden se musí dělit o jediné luxusní apartmá na africkém safari. (Magic Box)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (494)

Handle 

všechny recenze uživatele

Tak trochu guilty pleasure, ale na druhou stranu, kéž by bylo více takových milých a vtipných oddychovek, které si na nic jiného nehrajou a vtipy většinou skvěle fungují. Navíc Adam Sandler a Drew Barrymore jsou opět super, ale nejen oni. I děcka a vedlejší role (Crews, Lowe) jsou bezvadné. A ta nádherná Afrika! :) Občasnou přehnanost a trapnost snímku odpouštím, protože... SO ROMAAANTIC! ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nakoniec celkom fajn komédia, ktorá bohužiaľ trvá zbytočne takmer až dve hodiny. Možno aj preto som mal dojem, že tých vydarených fórikov by v nej mohlo byť predsa len viac. Predvídateľné v každom okamžiku, čo ale vzhľadom na fakt, že obom hercom to spolu perfektne sekne, nijako zvlášť neprekáža. Ono aj štyridsiatnici s deckami ešte majú právo na plnohodnotný život a dokonca aj novú lásku. V živote to síce ide trochu komplikovanejšie než v Blended a filmoch s Adamom Sendlerom, ale ako taká opojná droga pre osamelých, prípadne opustených, ovdovelých atď. ľudí so štyrmi krížikmi na krku táto komédia chvíľkodobo môže zaúčinkovať. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ja tie rodinné filmy alá Adam Sandler mám rád. Na hodnotách postavený príbeh, ktorý sa na nič nehrá a je pozerateľný všetkými generáciami. Ono je to v určitom zmysle slabosť a Guilty pleasure, ale Sandler jednoducho vie. Nemusí vyzerať ani nejako bohovský, ale jeho cit pre podávanie sentimentu je úctihodný a stále fungujúci. Film možno nemá miesta, kde rozosmieva, ale má pasáže, kde sa musím stále usmievať. A Coraci je jeden z mála ľudí, ktorý to so Sandlerom vedia. Krásna Barrymore a ešte krajší nový objav Bella Thorne. Keď vyšla do svetiel reflektorov v tých šatách, tak sa mi v hlave tiež ozývala hudba. A ďalšia parodická eskapáda inak drsného Terryho Crewsa znova poteší. Pre mňa príjemná oddychovka, ku ktorej sa veľmi rád vrátim. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Fyftytájms und imr dokolečka to bohužel již není.... přesto jsem se tak zromantizoval, až přede mnou museli mou stařenku odvléci na strom, abych jí náhodou nedal pusu! Nebudeme to přehánět - nestiskl pravici a soudružsky ji nepoplácal po hřbetě, ale i tak by jí podobný výtrysk intimity z mé strany mohl způsobit hluboké trauma. A já bych si po vyprchání hormonální nerovnováhy musel čestně přitáhnout garottu. Naprosto vyhovující kokotmedie pro dlouhé podzimní večery. Usmějete se, pošmourno nejen za okny, ale i ve vašem (zajisté spokojeném, jak jinak) vztahu se krátkodobě prozáří a konečně zjistíte, jak to vlastně vypadá v Africe. Takže, vážení ebolové, ode mě již žádnou rozvojovou pomoc neuvidíte, s pravidelnými zásilkami solamylu a gum od trenýrek se můžete rozloučit. Svině zbohatlický. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Založeno na dvou z největších klišé romantických/rodinných komedií. Za prvé je tu tatík se třemi holkami a máma se dvěma kluky. Že kluci potřebují tátu a holky mámu je nabíledni. No pak je tu klasické schéma, kdy se dva zprvu bytostně nesnášejí, dokud přes počáteční nesmělé sympatie dokráčejí až k lásce nebeské. Ale to tady nebylo vůbec na škodu. Navíc i v té záplavě otřepaných vtípků se našla řada těch originálních. No a hlavně Drew Barrymore a Adamu Sandlerovi to tady neskutečně klapalo .Do toho krásná Afrika, všetečný prvůodce Mfana, taneční kreace Terryho Crewse a minirole Shaquilla O´Neala. Tuhle komedii v africkém rytmu jsem si zkrátka užil. 85% ()

Galerie (120)

Zajímavosti (21)

  • Stejně jako ve filmu Zkus mě rozesmát (2011) si i zde zahrála malou rodi Sandlerova manželka Jacqueline. Mohli jsme ji spatřit ve scéně, kdy jedna z matek v kroužku kreslení říká, že jí její dítě pořád tak trošku nenávidí, a Jacqueline jí na to odpoví, že se ráno probudila s polštářem u obličeje. (Tessx)
  • Na začátku filmu, kdy jsou Lauren (Drew Barrymore) a Jim (Adam Sandler) v restauraci, si Lauren pobryndá halenku. V každém dalším záběru je pak ale halenka pobryndaná trochu jinak. (Amper01)
  • V líbací scéně žirafa skutečně Zaka Henriho (Jake) oblízla, ale vniknutí jejího jazyka do jeho pusy už byl uměle dotvořený efekt. (velkyvezir)

Reklama

Reklama