Reklama

Reklama

Dovolená ze trest je po snímcích 50 x a stále poprvé a Píseň pro nevěstu třetí komedie, ve které exceluje herecké duo Adam Sandler a Drew Barrymore. Po katastrofální schůzce naslepo se osamělí rodiče Lauren (Barrymore) a Jim (Sandler) dokážou shodnout jen na jediné věci: už se nikdy nechtějí potkat. Jenže pak si nezávisle na sobě objednají fantastickou rodinnou dovolenou a celý týden se musí dělit o jediné luxusní apartmá na africkém safari. (Magic Box)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (495)

cjmafia 

všechny recenze uživatele

Drew a Adam opět spolu a zase z toho vznikla skvělá komedie. Sice každému musí být jasné jak tento film dopadne, ale to vůbec nevadí. Casting se povedl, děti hrají v pohodě a člověk se opravdu hodněkrát zasměje a k tomu je tu ještě příjemné prostředí Afriky. Doufám, že tato dvojice ještě nějaký snímek natočí. 7,5/10. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Příjemná rodinná komedie někde na pomezí 3 a 4 hvězdiček se sympatickou ústřední dvojicí, které to slušelo už v 50x a stále poprvé. Jen opět škoda několika otřepaných klišé a nechutných scén. Nevím, proč to tam ti amíci za každou cenu cpou. Jinak vzhledem k tomu, že Drew je moje platonická láska snad už od 14 let, tak hodnotím tou vyšší variantou :) ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, co za kentus v poslední době Sandler točí, je Blended jako závan starých časů, kdy jeho komedie byly sice taky kravinky, ale člověk se u nich nejen necítil trapně (tak jako u Jack and Jill anebo u Můj otec je šílenec, což bylo fakt dno Sandlerovi filmografie), ale navíc se i docela pobavil. Takže i do třetice to Adamovi s Drew vyšlo, sice už ne tolik retro zábavně jako u Písni pro nevěstu, ani tak pohodově jako u 50x a stále poprvé, ale hlavně prostřední část šlape tak, jak máme Sandlerovky rádi- tedy mírně retardovaně, dementně, ale zároveň až naivně příjemně. Ještě si k tomu přidejte nečekaný bonus, že tuten děcka nejsou za otravný kokoty, co by tam jen mávaly ajfounama a mlely o fuckbooku (ano, jednou to tam zazní, jednou! :-), ale hlavně starší cyp od Barrymorky je správnej... mno prostě Frodo :-) a jako vždy fajnový soundtrack a máme tu letní kíno jak vyšitý. Jen houšť, Adame, ovšem začátek a konec filmu spálit a popel zadupat... anebo to alespoň přeskočit. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

USA mají pořád obří problém s rasismem a důkazem je mmj. i tenhle film. Nesourodá dvojice mírně upjaté ženy a protivného odpudivého chlápka se dá dohromady až na africké superluxusní dovolené a to za přispění Afričanů, kteří jsou buď slizce sexuchtiví, tupí nebo neschopní. Což má sloužit k obveselení publika a také ke spojení dvojice, která by v reálném životě měla od sebe zdrhat, jak nejrychleji by uměla. Film předkládá i takové atrakce, jako jsou například „echt domorodé tanečky“, které si pro zasmání zkouší i zpovykaní, luxusem zhýčkaní běloši, alias bílí massa páni a paní opečovávání černoškým osazenstvem hotelu. Místy je to až nechutné. SHRNUTÍ: Kterak si v Africe zahrát na plantážníky a ještě přitom sbalit bílého opruza/opruzu. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Musíte mít filmy Sandler & Barrymoreová rádi, aby se vám to líbilo a nadšeně jste tleskali ručičkami. Jinak maximálně oceníte občasnou účast nekorektního humoru a především to, že to není, ačkoliv se jedná o rodinou komedii, debilně sladkobolné a totálně mravokárné. Vůbec ne. Nicméně, vystihl to StuntmanMIKE ve svém komentu, tak se vyplatí to dohledat a přečíst si to. Ono takhle, vyplatí se vám, dát si MIKA do topky a číst si jeho názory na filmy. ()

Galerie (120)

Zajímavosti (22)

  • Natáčalo sa prevažne v Juhoafrickej republike, ako napríklad v rezervácii Pilanesberg Game či v Národnom parku Kruger, ďalej potom tiež v Miami na Floride. (rafix)
  • Vo filme si zahrala celá rada známych juhoafrických tvárí, najznámejšia z nich je Josette Eales. Cameo si strihol aj juhoafrický hráč kriketu a jeden z najlepších nadhadzovačov Dale Steyn. (Dr Lizal)
  • Když jde Jim (Adam Sandler) po dovolené za Lauren (Drew Barrymore), tak vidíme scénu přesně opačnou, než ve filmu Píseň pro nevěstu (1998), kde spolu také hráli Barrymore a Sandler. Tam jde Sandlerova ex otevřít dveře Barrymore, kdežto v tomto filmu jde ex Barrymore otevřít Sandlerovi. (veronikajel)

Reklama

Reklama