Reklama

Reklama

Dovolená ze trest je po snímcích 50 x a stále poprvé a Píseň pro nevěstu třetí komedie, ve které exceluje herecké duo Adam Sandler a Drew Barrymore. Po katastrofální schůzce naslepo se osamělí rodiče Lauren (Barrymore) a Jim (Sandler) dokážou shodnout jen na jediné věci: už se nikdy nechtějí potkat. Jenže pak si nezávisle na sobě objednají fantastickou rodinnou dovolenou a celý týden se musí dělit o jediné luxusní apartmá na africkém safari. (Magic Box)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (495)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Po těch hrůzných Sandlerových odpadech z posledních let vlastně docela fajn romantika. Na svižnost a vtipnost 50x a stále poprvé či Zkus mě rozesmát se sice nová sandlerovina kvůli několika trapným pasážím nechytá. Mezi nim a Drew Barrymore to ale pořád skvěle funguje a najde se zde i pár překvapivě povedených scén. A Terry Crews zde vyfasoval největší WTF roli tohoto roku. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Komédia, ktorá nijako extra nepobaví, no našťastie (aj vďaka neokukanému africkému prostrediu) ani nenudí. Romantika podľa zabehnutej šablóny, ale tentoraz nie je Sandler až taký trápny, ako vo väčšine svojich filmov. Spomedzi jeho filmov by som to zaradil medzi tie lepšie, no celkovo ide len o čistý priemer. 50% ()

Reklama

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv Adam podává tradiční výkon a neopouští svůj styl víc trapnosti ke troše humoru, bohužel jí bylo více, než jsem schopná pobrat a pobavit se. Drew vypadá čím dál lépe a vlastně byla ona hlavním tahačem filmu, přesto nemůžu jít výše, protože celkově jde o slabší průměr. U takovýchto "sraček" mě vždycky napadá, jak si parchanti do jedhoho užívají radovánek všeho druhu a jak jim lze leda tak závidět. O ničem jiném ani tento pokus o humor není. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

7/10. Sandler mě posledních pár let vůbec nebaví, ovšem u jeho třetího spojení s Drew Barrymore jsem se bavil. Pořád je to typický Sandler - znuděná hlavní postava, pitvoření se, občasné cringe fórky, vizuální humor a milion klišé, díky kterým vás ten film nemá absolutně čím překvapit po příběhové stránce - naštěstí je to vše (na jeho poměry) umírněno, hozeno do exotických lokací a především se tu staví na emocích. Příběhová linie s prostřední dcerkou je silná, fungující a slouží jako kotva pro usměrnění ostatních charakterů. V záplavě plevele, který nám Sandler v posledních letech nadělil, je tohle pohodová romantická komedie, kterých je dnes jak šafránu. PS: Terry Crews je boží. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Tohle v New Jersey neuvidíte.“ Před projekcí jsem měl ta nejnižší očekávání. A ta byla také (víceméně) naplněna. Blended představuje přesně ten typ americké rodino-romanticko-komediální jednohubky, který ze srdce nesnáším (ale jednou za čas chci dávat těmto žánrovkám šanci, zda mě třeba nějaká z nich něčím neosloví). Film je plný scén dojímavých, klišovitých, předvídatelných, rádoby roztomilých, stejné vtipy opakujících (v tomto případě až recyklujících) či prostě „jen“ trapných (u nichž se stydíte za postavy/jejich představitele). Humor, kterým vládne, je zas místy až obdivuhodně jednoduchý (v tom nejnenegativnějším slova smyslu). Na druhou stranu, musím uznat, že sem tam jsem se dokonce zasmál a kupodivu nejen nechtěnému (což mě překvapilo). A vzhledem k tomuto „sympatickému“ faktu (že mi komedie dokázala nabídnout i něco zábavného, ehm) dávám ještě 2*. ()

Galerie (120)

Zajímavosti (22)

  • Když jde Jim (Adam Sandler) po dovolené za Lauren (Drew Barrymore), tak vidíme scénu přesně opačnou, než ve filmu Píseň pro nevěstu (1998), kde spolu také hráli Barrymore a Sandler. Tam jde Sandlerova ex otevřít dveře Barrymore, kdežto v tomto filmu jde ex Barrymore otevřít Sandlerovi. (veronikajel)
  • Ve scéně, kdy se Lauren (Drew Barrymore) baví o změně účesu mladé Hilary (Bella Thorne), je vidět, jak její ofina několikrát změní svůj tvar. (juta)
  • The Thatoo Harmony, skupina, ktorá vystupuje vo filme, je preslávená juhoafrická acappella známa ako Junior Mambazo. Skupina Hot Water z Kapského mesta a ich pieseň "Wamkelekile" je však jedinou juhoafrickou piesňou, ktorá sa objavila na soundtracku. (figliar)

Reklama

Reklama