Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se britský smysl pro humor střetne s italskou živelností, může být výsledná reakce této chemie velice bouřlivá a nevyzpytatelná. Rozmařilý lord Nick Brett je v tíživé finanční situaci. Aby nemusel měnit vysokou životní úroveň, vezme si do svého luxusního sídla v South Kensington podnájemníky... Romantická komedie o neuvěřitelných osudech čtyř temperamentních Italů, kteří v Londýně hledají lásku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Fanucci odpad!

všechny recenze uživatele

Když se britský smysl pro humor střetne s italskou živelností a českým dabingem stojí to za hovno. Nadalo se na to dívat. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Nemá to sice skoro žádný nápad, je to možná až moc ideální a bylo dost matoucí, když v originále mluví hlavní hrdinové dvěma jazyky, ale v dabingu pouze jedním. Bylo ale příjemné se na to koukat, párkrát jsem se dokonce i usmál a je pravda, že i při velkém počtu postav, se člověk bezvadně orientuje a dokáže se vžít do všech lidských osudů. Zkrátka mi z toho vychází průměrná neamerická romantická komedie. Jo a ještě něco. Je normální, že lidé v jiných zemích takhle zběsile cestují? Pro ně je cesta z Londýna do Říma stejný zážitek jako pro mě jízda MHD. ()

xander 

všechny recenze uživatele

Príjemná europska komédia so skvelými hercami, na čele s Rupertom Everettom. Aj kedˇ je vo filme dosť veľa postáv vôbec nieje zamotaný alebo zmätený. Je to zábavný a vtipný snímok, pri ktorom som sa nenudil a presne toto je pravá oddychová komédia, na ktorej je vidno že nepochádza zo zámoria a preto je asi aj taká pohodová. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Když se britský smysl pro humor střetne s italskou živelností, může být výsledná reakce této chemie velice bouřlivá a na světě je spíše další podprůměrný film, který ničím moc neoslní. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama