Reklama

Reklama

Lidé zítřka

(seriál)
  • USA The Tomorrow People (více)
Trailer 3
USA, (2013–2014), 15 h 38 min (Minutáž: 42–43 min)

Hrají:

Robbie Amell, Peyton List, Luke Mitchell, Aaron Yoo, Madeleine Mantock, Mark Pellegrino, Jeffrey Pierce, Sarah Clarke, Jacob Kogan, Douglas Chapman (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Příběh několika mladých lidí z různých koutů světa, kteří reprezentují další stupeň ve vývoji lidské rasy. Každý z nich oplývá nadpřirozenou schopností, například schopnost teleportace nebo telepatické komunikace. Pracují společně za účelem porazit síly zla. (Lama.Lama)

Videa (65)

Trailer 3

Recenze (64)

MiGi87 

všechny recenze uživatele

Po prvním díle dávám 4*. Má to blízko k filmu Jumper a seriálu Alphas, ale jde to svojí cestou, první díl vcelku povedený, uvidíme, co přinesou další. Po první řadě degraduji na 3*, pro velmi častou nezáživnost jsem měl co dělat, abych řadu dokoukal a vzhledem k tomu, že stále ještě není jasné, dostane-li druhá řada zelenou, předpokládám, že nedostane. ()

Tommassi3

všechny recenze uživatele

Ano, tihle Lidé zítřka skutečně vypadají, že se vydávají ve stopách Jumpera, až tak špatně to totiž vypadá.. Ani ne tak X-Men či případně Misfits, jako spíš Smallville se všemi jeho kiksy, mezi nimiž mě snad nejvíc irituje to užívání deus ex machina.. Po pilotu se zdá, že další epizody nechám raději skutečně na Zítřek a hodnocení pro jiné Lidi.. I když..;) ()

Reklama

dragon94 

všechny recenze uživatele

"Jmenuji se Stephen Jamenson. A jsem jeden z lidí zítřka.. Našim schopnostem říkají 3T. Telepatie, telekineze, teleportace... Probíhá stínová válka mezi námi a Ultra. Tajnou organizací, která nás loví. Jediná cesta jak zachránit, můj druh před vyhynutím, je najít mého otce. A jediná cesta jak toho dosáhnout je pracovat pro nepřítele." Tak těmito slovy začíná většina epizod tohodle velmi povedeného seriálu. V začátcích se sice jednalo o celkem průměrný počin, když však vydržíte koukat tak se vám seriál odvděčí hned několikanásobně, neboť od 15tého dílu přichází epizody, z nichž některé překonávají i konkurenci Agentů Shieldu nebo seriálu Arrow a hlavně vás staví před otázku, komu z těch dvou zlých chlapů vlastně lze věřit, neboť do vás hustí úplně něco jiného. Ano skutečně od 15tého dílu vede cesta plná napětí, skvělích scén a zajímavě udělaných soubojů, až k naprosto dokonalému Cliffhangeru, před závěrečnou epizodou. Samotná závěrečná epizoda však není nic extra, ale pořád se jedná o velmi dobrý nadprůměr. Za zmínku jistě stojí postava herce Marka Pellegrina jehož provedení Dr. Jedikiaha Price je naprosto úchvatné a divák si nemůže až do závěrečné epizody u něj být ničím jistý a vlastně ani potom ne. Je to takový ten typ člověka co se na vás usmívá a přitom pošle vražené komando zabít vaši nejlepší kamarádku. Už jen kvůli němu stojí seriál za to shlédnout. Pokud hledáte seriál s lidmi se schopnostmi, jenž se ty schopnosti nebojí využívat tak tenhle seriál můžu vřele doporučit. Bohužel seriál po první sérii končí s docela uzavřeným koncem, jenž má na konci ještě 5 minut co otvírají děj pro sérii druhou, ale ty se dají bez problémů odmyslet. Celkově seriál hodnotím 4* 79% ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele

Hned na začátku řeknu, že jsem této light verzi X-menů postupem času propadl. Kdo by to řekl, po té nemasné a neslané první třetině seriálu. Proto mě nesmírně irituje krok stanice, jenž tento parasvět poslala do věčných lovišť. A proč se mi seriál libil, když jsme zde opět měli možnost vidět hromadu mladých a krásných lidí, kteří se snaží najít vhodné protějšky na nějaké to povyražení? Inu, těch důvodu je víc. S postupem času celý děj opravdu gradoval. Dostavilo se pár zajímavých zvratů (kdo čekal, že bude paranormál i matka Stephena?), herci získali mé sympatie a byli představeny i kvalitní a správně cvaklí padouši. Čemu ale kvituji nejvíc, je krok CW, kdy stále častěji do svých seriálů přidává postavy, které nejsou pouze černobílé. Dočkali jsme se okamžiků, kdy správňáci také vyřeší problém nekompromisně a i celkem drsně (John, Cara). Za to jsem velmi rád, když se kladné postavy nebojí jít tvrdě za tím, co je správné a co je nejlepší pro všechny, i když to znamená někomu natrhnout prd*l. Žádné dušinovské komplexy, snad kromě finálního rozhodnutí Stephen nepřeměnit se na killing machine. Suma sumárum, TTP je, tedy byl, rozhodně jedním z nejpovedenějších novinek seriálové sezóny 2013. Uvidíme, zda CW nepřehodnotí své stanovisko a nedá tomuto světu ještě druhou šanci. ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Pilot: Copak nám úvodní epizoda přinesla do vod žánru nového? Zhola nic! Máme tu tisíckrát viděné středoškolské drama s krásnými a na svůj věk (fyzicky i psychicky) "vyspělými lidmi. Tvůrci zkopírovali učebnici Klišé A - Z. Na druhou stranu zde zůstává překvapivě funkční a milý komiksový feeling s nímž si tvůrci kupodivu umějí vyhrát. Možná se k tomu po celé sezóně vrátím - dle ohlasů - ale nevěstím tomuhle "dítku budoucnosti" nijak zvlášť zářnou budoucnost. 60% ()

Galerie (158)

Zajímavosti (1)

  • Stephenův otec Rodger Price (Jeffrey Pierce) má stejné jméno jako producent seriálu Roger Damon Price. (D3NJI)

Reklama

Reklama