Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Soudce Laird prohlásil řízení za zmateční, z důvodu pochybení porotce a tím osvobodil zločince Sevitche, což velmi těžce nesl detektiv Hatcher, který po něm léta jde. O několik týdnů později soudcova žena zastřelila v jejich domě lupiče. Nově odhalené skutečnosti však okolnosti případu zpochybňují a na soudce a jeho ženu padá čím dál větší podezření... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (6)

cartyci 

všechny recenze uživatele

Vyzerá to na slabotu ale nebolo to vôbec také strašné.Krimi určite ale mysteriózní tak to už zas nie .Krasna blondínka a zamotaný film s dôkazmi ktoré obvinia jedného, potom druhého.Nuž koniec som neočakával takýto ale spokojnosť. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Kupodivu ne tak zlý. Solidní oddychová detektivka s dobrým obsazením a pár nečekanými zvraty. Nic z čeho by člověk nadšením nespal, ale pobaví. ()

Reklama

John80 

všechny recenze uživatele

Súd oslobodi zločincami ktorom ide detektív so svojou kolegyňou až dôjde k vražde , kde sudcovia žena zabije lupiča , skutočná pravda prečo to urobila vyjde nakoniec najavo krimi Thriller 3* ()

JaninaM 

všechny recenze uživatele

Klasická oddychová kriminálka. Blondýna , potvora, která je považována po celou dobu za hlavního podezřelého, ale samozřejmě, že zamilovaný policista nakonec uvěří a vše dobře dopadne :) ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v New Orleans (Louisiana, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama