Reklama

Reklama

Žralokonádo

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Do Los Angeles se blíží bouře, jakou ještě svět neviděl. Bouře totiž způsobí, že žraloci, kteří do této chvíle požírali lidi jen v oceánu, se nyní objevují i ve vzduchu a na souši. Jak si lidstvo poradí s touto katastrofou? (LIVINGDEAD)

Videa (4)

Trailer

Recenze (587)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Nemám rád prvoplánově špatný braky snad krom studia Troma, který v tom umělo plavat. Čemukoli s nálepkou Asylum se vyhýbám, ale sem mě přeci jen zlákalo jak mám rád žraloky a taky nápad, že se z oceánu ženou tornáda co po cestě nabrala všechny tyhle sráče a chystaj se je hodit na L.A. - to mi přišlo celkem sympaticky dementní. No, nevím co jsem čekal... přesně od půlky jsem se unudil. Plus prostě nezkousnu, že ty žraloci vypadaj jak z devadesátkový videohry. Filmy bez špetky talentu. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tak som si teda myslel, že u béčkového filmu ma už nemá skoro čo prekvapiť, ale toto dielko ma naozaj poriadne vyviedlo z omylu. Pripravte sa na stupídny dej, mizerných hercov a spústu žralokov, občas aj padajúcich z neba alebo plaziacich sa po zemi ako hady. Blbosti sa medze nekladú, ako ukazuje Sharknado, ale pravdou je, že istú dávku originality to malo, ak to nebudete brať príliš vážne, tak sa aj pobavíte. Skrátka len pre otrlých priaznivcov béčkových filmov, ktorí by v tom mohli nájsť aj zaľúbenie. ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, vzhledem k hodnocení, že dám buď za pět, nebo odpad, ale nakonec se moje filmová nálada ustálila přesně mezi. Hodně ujetá a někdy i dost zábavná broskvovina o tom, že když přijde tornádo, mohou padat z nebe třeba i žraloci. S odkazy na některé jiné filmy a Ianem v hlavní roli, vrchního zabijáka, nemůže být moje dnešní hodnocení vůbec nižší. Nářez! ()

Chrustyn odpad!

všechny recenze uživatele

Co k tomu dodat. To, že to je sračka naznačuje už pouhý fakt, že se jedná o další dílo známé společnosti Asylum, název filmu i jeho samotná zápletka, která je tak absurdní, až je vlastně zajímavá. Při sledování už pak nezbývá než nevěřícně zírat na příšerné triky, ještě horší herecké výkony a vlastně i drzost nebo snad odvahu tvůrců, kteří vše myslí smrtelně vážně. Přesto, že jsem dal "odpad!", film má jedno plus...něco takového jste ještě neviděli a nikdy neuvidíte (možná tedy v druhém díle). ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Takže já si pustím žraloky padající z nebe, čekám neskutečně pokleslou zábavu, protože větší pitomost, abys pohledal a dostane se mi jen pokleslosti a zábavy vůbec žádné?! Nuda, rozplizlé rodinné hodnoty, z filmu čiší chudobnost, protože v něm hraje jen pár herců. A i těch žraloků je pomálu. Stejně největším monstrem snímku byla Tara Reid, protože ta svou anorektickou vyhublostí a nepovedenými plastikami děsí víc než celé hejno žraloků. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (15)

  • Natáčení pod pracovním názvem Temné nebe trvalo 18 dní. (sir-dave)
  • Robbie Rist, přestavitel řidiče autobusu, spolupracoval při psaní několika písní obsažených v soundtracku. (sir-dave)
  • Mluvčí Národní meteorologické služby sídlící v Silver Spring v Marylendu v USA žertem po zchlédnutí filmu řekl, že při možném Sharknadu je nejlepší schovat se v nejnižžím patře robusní budovy, kde je malá pravděpodobnost, že tam budou pršet žraloci. (Terva)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (více)

Reklama

Reklama