Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robotník v továrni na výrobu vaní Jerry Hickfang je milý, ale podivný človek. Skrýva v sebe tajomstvo v podobe lásky ku kolegyni z účtovníckeho oddelenia. Ich vzájomný vzťah však naberie vražedné rozmery.  Následne začínaú k Jerrymu prehovárať jeho domáci miláčikovia: diabolská mačka a benevolentný pes. Tí ho navedú na fantazijnú cestu smerujúcu k jeho spaseniu.
Mysteriózny psychologický thriller režíruje iránska režisérka Marjane Satrapi (Persepolis). V hlavných úlohách sa predstavia Ryan Reynolds, Gemma Arterton a Anna Kendrick. (ywo666)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (287)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Správně divnej film ve kterém se komedie a psychodrama míchají v tak neobvyklých poměrech, že divák- přestože( nebo právě proto, že) moc neví má li se smát, brečet, nebo kroutit xicht do WTFgrimasy - na konci opouští film s pocitem, že je navzdory všemu kupodivu pobaven a že viděl něco trošku jiného :) ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tohle je masakr !!!! :-DDD Tohle je pro mne rozhodně neuvěřitelný překvapení !! ... Čekal sem oddechovou komedii a dostal multižánrovou maximálně inteligentní černočernou komedii, která zpracovává jako řada hororů a thrillerů tzv. "portrét do duše a života sériového vraha" ... Tohle není druhej Méďa , tohle je úplně o něčem jiným. Celý to začíná tak nevinně a přitom to dává ucelenej systém, kdy všechno se vším souvisí a my sledujeme "řádění" schizofrenií postihnutého blázna, jak likviduje všechny a všechno, kdo se mu dostanou do života. Je to jako by "pohled z druhé strany" na smutný problém tretných činů psychiatrických pacientů, ovšem neméně vypovídající, než takový Henry: Portrét sériového vraha apod !! Růžovo-fialové laskavé a veselé vnímání světa z pohledu hlavního hrdiny je tak do očí bijící, až člověka dráždí a vyvolává v něm postupně snad i větší nevolnost, než špinavé, těžkotonážní exploitery!! Tohle je fakt geniální kousek a dělali ho chytří lidi ... vtip a cynismus nejhrubšího zrna tak efektivně zaseklý do sebe, to jsem fakt neviděl roky .. Bravo!!! ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Pro mě totální dějové překvápko. Čekal jsem podle traileru ujetou komedii s mluvícíma zvířatama ala dr. Dolittle, ale že to půjde touhle schizofrenní killing cestou, to mě opravdu zaskočilo a to v dobrém slova smyslu. Výsledek proto hodnotím velmi dobře. Bavilo mě to strašně a když se nad tím zamyslím, tak tohle je vlastně naprosto reálná věc. Upřete Schizoušovi léky a takhle to dopadne. Realizace je potom dost hravá na to, aby i přes neobjevný, ale přesto kvalitně napsaný scénář, zaujala svojí bizardností, komediálními vsuvkami a hlavně rozvrácenou Jerryho osobností, kterou ventiluje do svých domácích mazlíčků. Takže jo, je to opradu atraktivní a nevídaný kousek :) ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Divný film. Reynoldsovi ale táto rola magora Jerryho prekvapivo dosť dobre sedí a to je jeden s tých hlavných dôvodou prečo sa dá na toto pozerať. Sexi kočky (Arterton, Kendrick) mu dobre nahrávajú a pobaví aj hovoriaca mačka a pes, ktorý sú Jerryho najväčší kamoši. No či je väčší magor Jerry alebo tvorcovia filmu na to si už musíte odpovedať sami. Každopádne sa to dá pozrieť. Jedna s tých strebatelnejších magorin. 60% - 3* ()

Claw 

všechny recenze uživatele

Masakr!! Tohle je pro mě rozhodně neuvěřitelné překvapení!!... Čekal jsem oddechovou komedii a dostal multižánrovou maximálně inteligentní černočernou komedii, která zpracovává jako řada hororů a thrillerů tzv. "portrét do duše a života sériového vraha"... Celé to začíná tak nevinně, a přitom to dává ucelený systém, kdy všechno se vším souvisí a my sledujeme "řádění" schizofrenií postihnutého blázna, jak likviduje všechny a všechno, kdo se mu dostanou do života. Růžovo-fialové laskavé a veselé vnímání světa z pohledu hlavního hrdiny je tak do očí bijící, až člověka dráždí a vyvolává v něm postupně snad i větší nevolnost než špinavé, těžkotonážní exploitery!! Tohle je opravdu geniální kousek a dělali ho chytří lidi... vtip a cynismus nejhrubšího zrna tak efektivně zaseklý do sebe, ani nevím, jestli jsem někdy viděl něco podobného... Bravo!! /85% + FILM ROKU/ ()

Galerie (35)

Zajímavosti (8)

  • Pan Whiskers, jehož nadaboval Ryan Reynolds, mluví se skotským přízvukem a zní jako Craig Ferguson. Reynoldse inspiroval jeho skotský kamarád, kterého zná už 20 let. (Zdroj: bustle.com) (Maulincio)

Reklama

Reklama