Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Traja dobrí kamaráti Munch, Tuck a Alex postupne získajú zvláštne zakódované správy potom, čo sa neďaleko od ich domova začnú stavebné práce. Sprvu sa obracajú na rodičov, potom na políciu s otázkou, čo majú robiť, ale nikto deti neberie príliš vážne. Rozhodnú sa preto jednať na vlastnú päsť. Objavia tak mimozemšťana, ktorý ich poprosí o pomoc, a sľúbi im, že ak sa mu neobrátia chrbtom, všetci spoločne sa vydajú na epickú a dobrodružnú cestu, ktorá navždy zmení ich životy. (Acrobat)

(více)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (65)

FIBO 

všechny recenze uživatele

Můj pocit z Earth to Echo je dost rozpačitý. Toto vše by bylo dost možná úplně jinde, kdyby film neobsahoval asi milion logických a scénáristických chyb. Já jsem do jisté míry filmu věřil, pokud jsem ho vnímal "dětskýma očima", ale smysl pro logiku mě hodně rychle z dětského snění vzbudil. Vnímám to celé jako kombinaci několika filmů, na kterých jsem vyrostl, přičemž každý film byl úplně o něčem jiném. Škoda, že se tvůrci nevyvarovali donebevolajících chyb a nesmyslů, jakým mohou věřit snad jenom děti, které jsou věkově ještě pod úrovní hlavních představitelů. No sakra, děcka, který bez problémů řídí auta, přestože sedí za volantem prvně v životě, kluk, který má větší vědomosti než vysokoškolský inženýr elektrotechniky, noční pouť spoustu mil kamsi doprostřed pouště, kde nic není (ehm, krom plošného a nepřirozeného nasvícení přesto, že je jaksi hluboká noc...), záběry, kde najednou máme více kamer, přestože ji má pouze jeden herec, atd. atd. Spousta faktických, logických a nevím jakých chyb, které film sráží na kolena, přestože by si to už jen kvůli svému potenciálu nezasloužil. To, že je film o dětech a konfrontaci s něčím mimo co známe, tomu nelze nic vytýkat, ale celkové provedení degraduje film až trestuhodně nízko, až je to škoda, protože se mi jinak vcelku líbil. To nejlepší na konec - nejlépe hodnotím naprosto a jednoznačně hudbu, která zaujme nejednoho fajnšmekra filmové hudby. Místy jsem měl až hodně velké podezření, že hudbu má na svědomí Daft Punk společně s někým, s kým se dobře doplňují. Dávám plus jednu hvězdičku jen kvůli hudbě, která mě snad někdy přinutí si ho pustit znovu. ()

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Parádní směsice filmového trháku E.T. a Super 8. Kdo má takové filmy rád, určitě si ho užije stejně jako já. První polovina mě malinko zklamala, ovšem pořád se tam našla nějaká ta scéna, kdy diváka přepadne naprostý úžas a nutí ho neodtrhávat oči z plátna. :) Ale konečně finále vážně stojí za to. :) Příjemný film rozhodně pro celou rodinu nebo jen tak pro zpestření a zabití dlouhé chvíle. ()

Reklama

schizmo 

všechny recenze uživatele

Dobrodružnej a celkem dojemnej sci-film na způsob jakože found footage o partě děcek, co pomáhaj ztroskotanému mimozemšťanovi zprovoznit jeho loď a odletět pryč. Nebudem si nalhávat, že se jedná o něco originálního, je to v podstatě příjemnej mix E.T., Číslo 5 žije a Super8, ale musím překvapeně uznat, že u mě to fungovalo bez problémů. Tedy pokud se jako divák povznesete na všechny stylové neduhy a berete film jako nenáročnou rodinnou zábavu. Sympatické mladé obsazení hraje velice přesvědčivě a mimozemšťan Echo je ten nejroztomilejší ufon od dob E.T. :). Přesto hraje jakési druhé housle v porovnání s dětskými rolemi, které se opírají především o sílu mimořádného přátelství. Nenápadný film, ale o to větší překvapení. Alespoň pro mě. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Příjemné pohodové dobrodrůžo ve stylu E.T. volá domů (dějem) říznuté Transformers (nechci spoilerovat). Příběh trošku pokulhává, ale je to koukatelné, především díky zajímavě provedené kameře ve stylu GoPro/super8/found footage. Navíc na konci jsem se dočkal zatím nejhezčího zpracování závěrečných titulků (jejich části), co jsem kdy viděl. Je to sice úlet, ale prostě tu jednu hvězdu za tenhle fakt ještě musím přidat. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

I'm leaving. Spending the night at Alex's house so we can play a new video game. - Have whatever you want, honey. - You know what, I lied, actually.We're gonna ride our bikes out into the desert at night alone. Without supervision. - Okay, see you then, sweetie. - Also rob a bank. Go to Mexico. Maybe even start a new life. Evidentně jsem o hodně přišla, když jsem neviděla Super 8, o kterém jsem doteď neměla ani tušení a popravdě se na něj stejně nepodívám. Líbilo se mi to, zvláště ten konec při postupném vynořování částí lodi ze země, ale co mi hrozně kazilo pocit z celého filmu byl pan "kameraman". Teď nemyslím režii, ale toho kluka, co si na něj hrál a jeho neustále dude, come on man a další trapné prupovídky a hodnocení jak je to cool a insane atd. Zbytek dětského hereckého osazenstva byl fajn. Scéna, která mě jako jediná překvapila? Místo aby do nich narazil náklaďák, tak se rozložil na kousíčky, přenesl se za ně a pak se složil i s řidičem v kabině. I didn't see that one coming. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla 14. června 2014 na filmovém festivalu v Los Angeles. (Piercee)
  • Originálny film natočila firma Walt Disney Pictures, ale po konečnom strihu distribučné práva odkúpila spoločnosť Relativity Studio. (ScooobyDooo)

Související novinky

Dwayne Johnson: Lovec démonů

Dwayne Johnson: Lovec démonů

02.09.2013

Hon na všelijaké ošklivé potvory a ježibaby je pořád v kurzu. Jeníčkovi a Mařence to šlo pěkně od ruky, Vin Diesel se čarodějnicím podívá na zoubek v akčním hororu The Last Witch Hunter a teď touží… (více)

Reklama

Reklama