Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Traja dobrí kamaráti Munch, Tuck a Alex postupne získajú zvláštne zakódované správy potom, čo sa neďaleko od ich domova začnú stavebné práce. Sprvu sa obracajú na rodičov, potom na políciu s otázkou, čo majú robiť, ale nikto deti neberie príliš vážne. Rozhodnú sa preto jednať na vlastnú päsť. Objavia tak mimozemšťana, ktorý ich poprosí o pomoc, a sľúbi im, že ak sa mu neobrátia chrbtom, všetci spoločne sa vydajú na epickú a dobrodružnú cestu, ktorá navždy zmení ich životy. (Acrobat)

(více)

Videa (17)

Trailer 3

Recenze (65)

Sygauras 

všechny recenze uživatele

Takový ten film, který si pustíte v telce, dlabete křupky, pes vám leží na nohách, opíráte se o milovanou osobu, z druhé strany civí bez mrknutí očkama 2 decka a máte doma uklizený atd. Je to pro děcka, a já prej pořád děcko jsem takže za 3. Jo a jako každý taky musím samozřejmě napsat že je to jak E.T. ----- Fajfka a plác tam 3 hvězdy. ()

FIBO 

všechny recenze uživatele

Můj pocit z Earth to Echo je dost rozpačitý. Toto vše by bylo dost možná úplně jinde, kdyby film neobsahoval asi milion logických a scénáristických chyb. Já jsem do jisté míry filmu věřil, pokud jsem ho vnímal "dětskýma očima", ale smysl pro logiku mě hodně rychle z dětského snění vzbudil. Vnímám to celé jako kombinaci několika filmů, na kterých jsem vyrostl, přičemž každý film byl úplně o něčem jiném. Škoda, že se tvůrci nevyvarovali donebevolajících chyb a nesmyslů, jakým mohou věřit snad jenom děti, které jsou věkově ještě pod úrovní hlavních představitelů. No sakra, děcka, který bez problémů řídí auta, přestože sedí za volantem prvně v životě, kluk, který má větší vědomosti než vysokoškolský inženýr elektrotechniky, noční pouť spoustu mil kamsi doprostřed pouště, kde nic není (ehm, krom plošného a nepřirozeného nasvícení přesto, že je jaksi hluboká noc...), záběry, kde najednou máme více kamer, přestože ji má pouze jeden herec, atd. atd. Spousta faktických, logických a nevím jakých chyb, které film sráží na kolena, přestože by si to už jen kvůli svému potenciálu nezasloužil. To, že je film o dětech a konfrontaci s něčím mimo co známe, tomu nelze nic vytýkat, ale celkové provedení degraduje film až trestuhodně nízko, až je to škoda, protože se mi jinak vcelku líbil. To nejlepší na konec - nejlépe hodnotím naprosto a jednoznačně hudbu, která zaujme nejednoho fajnšmekra filmové hudby. Místy jsem měl až hodně velké podezření, že hudbu má na svědomí Daft Punk společně s někým, s kým se dobře doplňují. Dávám plus jednu hvězdičku jen kvůli hudbě, která mě snad někdy přinutí si ho pustit znovu. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Děcka! I když máte v rodným listu letopočet 2000 a vejš, neznamená to, že byste neměli co nejdřív vidět "starýho" E.T.ho! Taková znalost spielbergovské klasiky vás totiž v budoucnu může ušetřit spousty bolístek! Anebo jsou na vině rodiče, kteří snímek hlavním protagonistům nepustili? Asi obojí. Každopádně: plecháček ze Souboje Titánů chce domů, pomáhá mu v tom parta teenagerů. Chvílemi je to hravě "super8tovské", chvílemi naopak předvídatelně nudné... Typický příklad takového toho stoprocentního rodinného sci-fi, které přestává napůl fungovat v okamžiku, kdy se na něj nedíváte s prckem. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Found footage žánr mi až asi na dvě výjimky nikdy nic neříkal, protože se vzdává toho, co dělá film filmem - možnosti narace, práce se záběry, stylizace, v podstatě i výpravy, a také možnosti vcítění se do postav. Stále mne ruší myšlenky na to, kdo zrovna a proč drží kameru a že v reálu by to stejně nebylo možné. Navíc tenhle film je sprostá vykrádačka E.T., až jsem čekal, že taky poletí na kole přes Měsíc v úplňku na obloze. Ale jinak - překvapivě - je to slušný biják, kde mi děti nelezly na nervy, i dospělí se chovají uvěřitelně, triky jsou velice slušné - třeba jak se na té skládce při jediném švenku kamery sám sestaví, odlet talíře ulicí se mi taky líbil. Takže nějakých 60 % za mne. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Čo ja viem? Spočiatku ma to celkom chytilo, no potom mi to prišlo razom všetko také naivné a nesúrodé. Aj keď námetovo to nebolo vôbec zlé, ale možno mi to celé len nezapasovalo do nálady. Trochu ubrať toho naivného podania a mohlo to byť oveľa lepšie. Celá čata hľadá v púšti stratený objekt, no nájdu ho traja chlapci, ktorí sa tam v noci vydajú na bicykloch? Určite... A ich rodičia mi potom prišli ešte naivnejší ako tie decká. Čo teda? Námet dobrý, ostatok nie. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Originálny film natočila firma Walt Disney Pictures, ale po konečnom strihu distribučné práva odkúpila spoločnosť Relativity Studio. (ScooobyDooo)
  • Celosvětová premiéra proběhla 14. června 2014 na filmovém festivalu v Los Angeles. (Piercee)

Související novinky

Dwayne Johnson: Lovec démonů

Dwayne Johnson: Lovec démonů

02.09.2013

Hon na všelijaké ošklivé potvory a ježibaby je pořád v kurzu. Jeníčkovi a Mařence to šlo pěkně od ruky, Vin Diesel se čarodějnicím podívá na zoubek v akčním hororu The Last Witch Hunter a teď touží… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno