Reklama

Reklama

The Demented

Trailer

Obsahy(1)

Šestica priateľov z Baton Rouge v Louisiane sa rozhodla prežiť víkend u jedného z nich. Spočiatku  to vyzerá, že ich čaká úžasný víkend. Ale to len dovtedy, kým k nim nedorazí chýr o akútnej teroristickej hrozbe. Krátko nato preletí nad ich hlavami akýsi objekt a vybuchne za obzorom. Chvíľku sa nič nedeje, ale to je iba ticho pred búrkou. Pohroma na seba nenechá dlho čakať; obyvatelia neďalekého mestečka sa totiž nakazili smrteľným vírusom a ich kroky vedú smerom k nič netušiacim zábavychtivým dovolenkárom. (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (43)

Ghostface2 

všechny recenze uživatele

Demented, the je špatné, nudné, hloupé a nehorázně trapné béčko. Postavy jsou nesympatické, takže jsem žádné nefandil aby přežila, scénář je příšerný, Herci jsou špatní a kamera je divná. Hlavní hrdinka se mi nelíbila. Docela mě potěšil odkaz na hororovou sérii Final Destination. Film ale jinak nemá vůbec co nabídnout zajímavého a do subžánru nepřináší vůbec nic nového. Vlastně jediným plusem filmu je ten odkaz na Final destination a proto dávám filmu aspon jednu hvězdu. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Co se pochopit nedá, to je scenáristická neobratnost. Nejprve v tom smyslu, že Christopher Roosevelt naprosto netušil, jak udělat úvodní část zajímavou, v jeho případě by pomohla snad jen prsa, a místo toho nás ubíjí naprosto prázdnými kecy s postavami, které nás zajímají asi jako problémy v Americe. Pak nás pěkně povodí z místa na místo a snaží se nám říct, že tohle vlastně bude naprosto boží, což samozřejmě není. Po chvilkové akci, kde svou roli hrají i digitální psí sliny, se na scénu vrací všudypřítomná nuda. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Presne ten typ hororu, ktorý by som označil prívlastkom "dobrý". Skupinka teenagerov, víkendový domček, zábava, a odrazu nastane niekde "bum" a zrazu ich príde navštíviť zombie psík, neskôr hordy zombíkov. Tu sa nedá vymyslieť nič nové, takže ide len o to, či to baví alebo nebaví. A ja som sa bavil, je to rýchle, má to spád, akcie je dostatok, vlastne celý film je jedna adrenalínová naháňačka pred zombíkmi a boj o život. Nudiť som sa nestihol, takže nevidím problém. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak ze začátku jsem si říkal, sakra to nemusí být tak špatný a s radostí jsem film pustil, nicméně už první půlhodina mi ukázala že se bude jednat o hodně špatné béčko. A taky že jo. První co mě naštvalo byly ty digitální sliny na psovi. Pak už to šlo jenom z kopce. Postavy utíkají sem tam a já 100x zívám. Jediné co mi přišlo zajímavé je ta proměna na zombíka. Jinak se jedná o nekrvavé béčko které nemá vůbec co nabídnout. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Kdosi bombarduje americkej vidlákov kdesi na Jihu biologickou zbraní a jakousi náhodou se stane, že zásah spadem přežije pětice nesympatickej fracků a jeden černoch, kterej se chová jako debil o dvě třídy větší, než všichni ostatní. není pak divu, že když nastoupěj mizerně namaskovaný zombie, člověk fandí právě jim. Naprostá žánrová zbytečnost plná nesympatickej kopyt s mizivejma hereckejma schopnostma. 10% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Keď hlavní hrdinovia utekajú okolo kina, je na ňom možné zbadať nápis premiéry filmu "Final Destination 6", čo je odkaz na filmovú sériu Nezvratný osud (v origináli Final Destination), ktorá mala v čase nakrúcania i uvedenia filmu iba päť častí. (Déé X Géé)

Reklama

Reklama