Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco roku 1969 ve Vietnamu eskaluje válka, dvouletý Redwood se dívá ze zadního sedadla zničeného Volkswagenu na to, jak se mu nadobro rozcházejí rodiče. V tomto okamžiku uslyší z rádia zprávu o dalším vítězství golfisty Jacka Nicklause. Díky napětí doprovázející rozchod rodičů v něm zpráva probudí představa, že pokud porazí Nicklause na turnaji Masters, jeho rodiče se zas dají dohromady. Uplyne však osm let a Redwood žije v Kanadě se svým hippie otcem, který se vyhýbá branné povinnosti, bere drogy a svému synovi tak rozhodně neusnadňuje život. Škola je pro Redwooda neustálý boj a ani jeho věrný parťák - prastará dřevěná golfová hůl - mu, jak se zdá, nedá rodiče zase dohromady. Náhle se však jeho život obrátí vzhůru nohama. Otec je zatčen a Redwood je poslán do severní Kalifornie, aby žil se svou odcizenou matkou. (Zlín Film Festival)

(více)

Recenze (3)

GAVIN17 

všechny recenze uživatele

Vcelku zajímavý příběh, který byl mj. uveden v panoramatické sekci na loňském 53. MFF ve Zlíně. Pro českého diváka bude asi trochu nesrozumitelný vložený snový příběh s golfem, protože golf není v Česku zdaleka tak populární jako v Americe. Jednoduchý obvyklý příběh rozchodu rodičů je zpestřen několika dobrými nápady, mne například zaujalo spřátelení dvanáctiletého hlavního hrdiny s dědem, žijícím ve sklepě domu. Níjak úřevratné dílko, ale příjemná podívaná a sympatický hlavní hrdina, proto dávám tři hvězdičky, Jinak Ryana Granthama, hlavního chlapeckého hrdinu můžeme vidět ještě ve filmu "Barricada". ()

Cumacbegyc 

všechny recenze uživatele

NEvím co k tomu napsat, viděl jsem ten film s podivným českým dabingem " ala obývák " . Chtěl jsem mu dát šanci tak jsem se díval až do konce. NO vůbec netuším o co v tom mělo jít. hipíci drogy rozvod či sbližování se a něbo tak něco? Všechno je jaksi jen naznačené či nedotáhlé a hlavně bez jakýchkoliv emocí... ale dodíval jsem se :/ ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama