Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před dvaceti lety byla Země zničena nukleární apokalypsou. To, co zbylo z lidstva, se ukrývá na Měsíci - který se ale rozpadá úplně stejně. Jedinou nadějí lidstva je vyslat malý tým do středu Země a získat mýtický svatý grál. Vše, co jim stojí v cestě, je starověká rasa ještěrovitých humanoidů a armáda dinosaurů. (valmez79)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (74)

lamps 

všechny recenze uživatele

Moc jsem se těšil, ale tvůrci už to tentokrát zábavně ukočírovat nezvládli. Nějaký ten guilty pleasure náboj to pořád má a efekty se celkem povedly, ale příběh vůbec nedrží pohromadě a chvílemi to vypadá, jako by ho napsala parta teenagerů, co zrovna odešla z maratónu sci-fi filmů. Hrdinové jsou mizerní a humoru je víc i na rande slepého s hluchým. K jedničce se vždycky vrátím rád, tohle už vzniknout nemuselo (i když své fanoušky si to určitě najde). ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Podobne utrhnuté z reťazí, ako jeho starší braček. A nieje to na škodu. Toto proste inak vyzerať nemohlo, pretože by to stratilo svoju podstatu a význam. Má to áčkové vizuálne parametre a chuť podradného béčka, ktoré sa točili v hojnom počte v minulých, dávnejších dekádach. V časoch, keď si každý neštúdiový producent myslel, že točí najväčší filmový šláger v histórii. ()

Reklama

666Carnage 

všechny recenze uživatele

"Sieg Heil, Motherfuckers" Těmito slovy nastupuje Hitler sedící na T-Rexovi na měsíc. Je to horší než první díl to určitě protože ten byl zajímavý a vtipný. tohle je taková slátanina a i když jsem se párkrát zasmál bylo to prostě odfláklé dobrodružství z měsíce do středu země a zpět. Víra v apple byla taky vtipná. 40% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Přes záměrnou brakovou přepálenost (Hitler na dinosaurovi, iSekta :-)) se film tváří nečekaně vážně, s mnoha seriózními momenty, které nepřekvapivě nefungují. Přímočará zápletka (nedávající moc smyslu) vystačí sotva na hodinu a půl včetně 10minutových titulků, přičemž odlehčeně pobaví především dobrodružná výprava do duté Země s roztomilým špičkováním postav. Jako triková sci-fi jednohubka s nejistou režií (v akci či při vedení herců - nezkrocení "skečových" výstupů) ale uplyne svižně. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Iron Sky: The Coming Race je film, ktorý by mohol byť chápaný len ako taká medzihra pred vyvrcholením celej trilógie, na ktorú snáď nebudeme čakať ďalších sedem rokov. Problém je však v tom, že je celý dej veľmi kostrbatý a chýba mu jasná dramaturgia, ktorá by dokázala jednotlivé pasáže navzájom vybalansovať do potrebnej rovnováhy. Pridajte si k tomu nepresvedčivé herecké výkony niektorých hlavných protagonistov a čoskoro prídete na to, že film nezachráni ani Udo Kier v sedle tyranosaura rexa. Hudba tentoraz vhodne nedopĺňa obraz, avšak efekty zostávajú na špičkovej úrovni. Naozaj sa zase nechce veriť tomu, že sledujeme biják v európskej produkcii, nie hollywoodsky blockbuster za stovky miliónov dolárov. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (2)

  • V závěrečných titulcích se objevují kresby z Voynichova rukopisu. Jedná se o tajemnou ilustrovanou knihu napsanou neznámým písmem, která je předmětem zájmu mnoha kryptologů a má spojitost s českými zeměmi, jelikož zde byla možná napsána. (pajik)
  • Na film se vybralo přes 600 tisíc dolarů na Indiegogo.com. Za vyšší příspěvek vás mohl ve filmu např. sežrat T-Rex. (BloodMax)

Reklama

Reklama