Reklama

Reklama

Jedna noc

(seriál)
  • USA The Night Of (více)
Trailer 1
USA, 2016, 8 h 48 min (Minutáž: 57–96 min)

Hudba:

Jeff Russo

Hrají:

Riz Ahmed, John Turturro, Bill Camp, Michael Kenneth Williams, Jeannie Berlin, Payman Maadi, Amara Karan, Poorna Jagannathan, Paul Sparks, Afton Williamson (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Osmidílná minisérie Jedna noc od tvůrců Stevena Zailliana a Richarda Price podrobně zkoumá složité okolnosti fiktivního případu jedné newyorské vraždy. Příběh sleduje studenta Naze Khana, roztomilého podivína, který dostane od basketbalového hráče, jemuž pomáhá s učením, pozvánku na večírek v newyorském Lower East Side. Když jeho odvoz na poslední chvíli krachne, Naz si bez dovolení vezme otcův taxík a vyrazí ze svého domova v queenském Jackson Heights na Manhattan. Když cestou do taxíku nastoupí nádherná mladá žena a požádá ho o svezení, Nazovy plány rázem vezmou za své a rozjíždí se osudová noc. Naz je později obviněn ze zločinu, který podle svých slov nespáchal, a na vlastní kůži zakouší dezorganizaci a manipulaci v právním systému. Tíživá situace, do které se dostal, je ještě umocněná jeho vzhledem a statusem potomka pákistánských přistěhovalců. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (289)

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nejlepších krimi seriálů, které jsem viděl. Surová, atmosférická, napínavá a dechberoucí zábava, která vám nedá od prvního dílu vydechnout. Změna hlavní postavy ve vězení byla hodně realistická a svým způsobem drastická. V posledním díle mi k úplnému vyvrcholení přeci jen něco málo chybělo. I když pár menších škraloupů vidím, není jich naštěstí tolik. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Pohled insidera. Procedurální drama maskované mimikry temné kriminálky. Zločin a následující peripetie v podobě zadržení, vazby, vyšetřování a soudního procesu na vlastní kůži. Přísně realistické a popisné vyprávění. Skvělí herci v čele s Coenovic oblíbencem Johnem Turturrem. Vysoký standart zavedené značky HBO. Opravdový seriálová zážitek! Série 1: 90% ()

Reklama

baribal 

všechny recenze uživatele

Po prvních třech dílech hodnocení.. je to super, atmosféra, pozvolné tempo, charismatické postavy.. nechci jít na plnou palbu, protože to zatím není takový mind fuck. Příběh se zatím pořádně nerozjel a je otázka, zda tvůrci chtějí stavět na kriminální lince "kdo to vlastně udělal" nebo "utrpení nevinného", osobně doufám v tu první možnost, aby napětí pořádně vygradovalo. ()

Lischai 

všechny recenze uživatele

Vzpomínáte na ten pocit na konci The Wire, kdy jste si říkali: "Wow, to bylo jako prožít kus cizího života, mám pocit epifanie jak v antické tragédii, nahlédl jsem za oponu světa a vidím drobné sítě, ve kterých jsme všichni lapeni?" Jestli jo, tak vězte, že The Night of ten pocit umí vyrobit taky. Začátek je super, ke konci to trochu ztratí dech, ale celkově chytlavé, lidské a napínavé pokoukání. Je to zaměřené hodně na zobrazení procesu soudnictví a dopadu vězení na lidi, takže pokud vás zajímalo, co by se vám stalo kdybyste náhodou v Americe někoho pobodali kuchyňským nožem, tak těhle osm dílů vám dá odpověď. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Pravda je vedlejší, nezáleží na tom, co jsi udělal, pouze na tom, co ti prokážou. The Night Of je další seriálovej antiexém, kterej si ordinuju se zatraceně velkým zpožděním. Po třech dílech jsem nadšen nejen smyslem pro detail, ale také perfektní prací s kamerou a parádními hereckými výkony, jestli to bude pokračovat, pak si HBO vůbec nemusí dělat starosti s nějakou absencí True Detective. Tohle tu mezeru bohatě zaplňuje. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (5)

  • Seriál vznikol v spolupráci dvoch televízií, konkrétne BBC a HBO. (Wargoo)

Související novinky

Zemřel herec Michael K. Williams

Zemřel herec Michael K. Williams

07.09.2021

Ve věku 54 let tragicky zemřel známý charakterový herec Michael Kenneth Williams. Jeho nejslavnější rolí se jednoznačně stala postava Omara z chváleného seriálu The Wire – Špína Baltimoru. Objevil se… (více)

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

16.08.2017

Cynismus Humphreyho Bogarta, šarm Roberta Mitchuma, křehkost Lizabeth Scott, rafinovanost Alfreda Hitchcocka, temné příběhy z Mexika, napínavé filmové jízdy noirovými vlaky a standard v podobě… (více)

Tvůrce Breaking Bad plánuje buddy-detektivku

Tvůrce Breaking Bad plánuje buddy-detektivku

29.09.2013

Perníkový táta nadobro končí a Vince Gilligan (foto), kterému svět vděčí za tento brilantní seriál, už pracuje na novém námětu. Lépe řečeno, na staronovém. Původně totiž napsal zápletku pro Battle… (více)

Reklama

Reklama