Reklama

Reklama

Všechny tajné věci

  • USA Every Secret Thing (více)
Trailer

Detektiv se snaží rozluštit záhadu zmizelých dětí a hlavních podezřelých: dvou mladých žen, které byly před lety odsouzeny za smrt kojence. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer

Recenze (19)

kecal 

všechny recenze uživatele

Dlouhé nic a přitom je příběh celkem zajímavý, jen se prostě režisérce nepovedlo ve mě vzbudit prakticky žádnou emoci. Žádná z postav mě nezajímala, snad až na již několikrát zmiňovanou Danielle Macdonald. Herecké výkony to stejné, ta jediná trochu zajímavá postava, byla spíš dobře napsaná, než zahraná. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Dobře vymyšlené, výborně zahrané, ale mizerně zrežírované. Film postrádá emoce, chybí gradace, která by se k pátrání hodila a celkové vyznění je unavené. Vše částečně zachraňují herci, přičemž prim hraje tan nejméně známá ze všech zúčastněných hereček, Danielle Macdonald. Tlustou svini v jejím podání jsem spolehlivě nenáviděl. 30% ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Jednou už šláply zatraceně vedle, takže když se v ospalém městě ztratí malá holčička, zájem vyšetřovatelů směřuje k dvěma dívkám, které se před časem vrátily z nápravného zařízení. Nezajímavá detektivka, která nemá špatný námět, ale tvůrci za kamerou působí hrozně pasivně. A moc se nepředvádí, abychom byli spravedliví, ani herci před kamerou. Nemá to atmosféru, chybí tah na bránu. Dokumentaristka Amy Berg jednoduše neoslovila. Dobrý režisér zvládne napumpovat napětím i jízdu na eskalátoru, jenže tady to nevyšlo. Divák nemá jakýkoliv důvod si tohle drama znovu pustit. Teda možná pokud by mi DVDčko donesla Elizabeth Banks – v prádle a s jiným účesem. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Ten námet nie je márny,ani kniha byť nemusí, ale niekde sa stala chyba... Herecké obsadenie je OK, asi to bude v scenári a najmä réžii, pretože váha toho o čom ten film hovorí nie je priamo úmerná diváckemu záujmu (aspoň v mojom prípade). Celé je to také nemastné neslané, bez šťavy, drivu, atmosféry, NIEČOHO... škoda, pretože námet bol silný! ()

angloumene 

všechny recenze uživatele

Dvě dívky, které si snad ani nemohou být více nepodobné. Jedna obézní, výřečná a toužící po pozornosti. Druhá takřka anorektická, zamlklá a uzavřená. Přesto je pojí společné pouto. Tím poutem je vražda nemluvněte. Když se po letech ztratí další dítě, začínají se objevovat důkazy, že ani tentokrát není tato dvojice zcela mimo hru. Následné rozplétání pravdy diváka baví, i kvůli dvěma časovým rovinám, ve kterých se příběh odehrává. Děj samotný sice neohromí originalitou, ale netradiční pojetí i hlavní postavy dodávají spád. Celkově se jedná o takový ten malý velký film, který může zaujmout tak trochu jiným přístupem. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama