Reklama

Reklama

Brooklyn 99

(seriál)
  • USA Brooklyn Nine-Nine
Trailer 5
USA, (2013–2021), 56 h 25 min (Minutáž: 21–43 min)

Režie:

Dean Holland, Michael McDonald, Craig Zisk, Victor Nelli Jr. (více)

Hudba:

Dan Marocco

Hrají:

Andy Samberg, Stephanie Beatriz, Terry Crews, Joe Lo Truglio, Melissa Fumero, Andre Braugher, Andrey Ivchenko, Dirk Blocker, Joel McKinnon Miller (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(153)

Jednou kamerou snímaná komedie Brooklyn 99 o tom, co se může stát, když talentovaný ale lehkomyslný detektiv dostane nového nadřízeného, který si má hodně co dokazovat. Detektiv Samberg je dobrý polda, který se nikdy nepředřel ani nedodržoval pravidla. Protože je mezi kolegy rekordmanem v počtu zadržených, je jeho kariéra přímo hvězdná. Alespoň do doby, než na okrsek přijde nový velitel, kapitán Braugher, který místnímu střelci připomene, že musí dodržovat předpisy. (TV Prima)

(více)

Videa (177)

Trailer 5

Recenze (199)

carly 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naozaj vtipná komédia s rozmanitými postavami, ktoré sú napriek komediálnej nadsádzke veľmi ľudské. Napriek krátkej stopáži dokážu zvládnuť prípad a taktiež predstaviť postavy. Ich silné a slabé stránky. Vzťahy medzi nimi. Dve série som zvládla za týždeň a neviem sa dočkať tretej. len dúfam, že Captain Holt sa vráti. ()

departed 

všechny recenze uživatele

Boží. Hype šel ze všech stran, ať už od video úryvků různě na netu, memes, nebo jen doporučení, řekl jsem si, že to zkusím a i přestože na konci první série jsem váhal, jestli tomu dát šanci a pokračovat, jsem rád, že jsem se rozhodl tak učinit. Je to nahláškovaný až po strop, správný timing, repliky, scénář, situace, postavy, tempo, nápady na jednotlivý díly a nejlepší je, že to nepolevuje, naopak to s dalšíma sériema přidává na absurditě a nežene se to nikam do extrémů. Jako kdyby se někdo rozhodl udělat light hranou verzi Family Guye, South Parku a Simpsonů a zasadil ho do policejního prostředí se sympatickou bandou trhlých lidí a nechal je sypat jednu hlášku za druhou. Hodnoceno: 7 sérií. ()

Reklama

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Zlatá žíla, přehlížená - ve světě, kdy na obrazovkách denně běží hodiny a hodiny kriminálních dramat, policejních vyšetřování nejen ve zprávách ale i v seriálech si Brooklyn Nine-Nine obstaralo nejlepší ukázku toho, že na policejní stanici lze najít nejen drama, ale i komedii. Kde my měli typicky novácké Policajty z předměstí tam američani mají humor na úrovni (a s půjčenými scénáristy) Parks and Recreation, jedné z mých srdcovek, přičemž se tam možná v důsledku toho některé postavy překrývají (člověk, ze kterého si všichni utahují, ale jemu to je jedno; naprosto apatická a neemotivní slečna; osoba posedlá tím, co zrovna letí; stoický šéf; hyperproduktivní žena; ...). Ironicky však s přechodem na "vlajkovou" loď těchto sitcomů NBC pociťuji silný pokles kvality (minimálně o hvězdičku), který shodou okolností začal odchodem jedné z hlavních postav postav. Co si na tomto seriálu pochvaluji je to, že i když má standardní sitcomovou délku a má občas skutečně skvěle situační humor, tak i tak si dokáže najít čas na řešení případů. V sitcomech tolik nezbytné párování postav je tu taky, naštěstí všechny zúčastněné postavy jsou dostatečně sympatické a chemie funguje a člověk jim to přeje. Bohužel ale pro standardního českého diváka je tu jazyková bariéra, takže neočekávám, že by se mu tady stavěly modly. ()

Brunky 

všechny recenze uživatele

Nemal som veľké očakávania, predsa len sa to v USA sitkomami len hemží a vychádzhjú ako na bežiacom páse. Toto ma ale príjemne prekvapilo (zatiaľ dva diely uvidím, či potom nezmením rozhodnutie). Myslím, že policajné prostredie v komediálnom seriály som ešte nevideľ, aj vtipy sú zatiaľ neošúchané a Samberg mi tam prekvapivo dosť sedí...uvdiíme ako sa vyvynie... ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Parádní seriál, u kterého se fakt směju. Andy Samberg je megavtipnej a vždycky mě rozgebí. I ostatní členové jsou vtipní. Trochu mi drhne akorát drsná Rosa a debilní Gina. Baví mě na tom, jak tam neřeší žádný složitý případy, ale totální sračky. Prostě fakt bláznivej seriál. Je to tochu něco jako policejní Scrubs, bez dojemnejch kytar. ()

Galerie (1 732)

Zajímavosti (19)

  • Televízia FOX, ktorá na tento seriál až do 11.5.2018 vlastnila práva, ho 10.5.2018 oficiálne ukončila, resp. zrušila plánovanú šiestu sériu, na ktorej sa malo čoskoro začať pracovať. Zrušenie tohto fenoménu vyvolalo ale medzi fanúšikmi veľkú zlosť a začali proti kroku FOXu protestovať. Významní herci, ako napríklad Mark Hamil, sa k protestom na sociálnych sieťach dokonca pridali. Na hlasné volania fanúšikov našťastie rýchlo zareagoval gigant NBC, ktorý 11.5.2018, presne 31-hodín potom, čo bol FOXom seriál zrušený, odkúpil na seriál práva. (dendev)
  • Stephanie Beatriz je bisexuálna v reálnom živote a tvorcom navrhla, aby túto charakteristiku začlenili do jej postavy, čo aj urobili. (zajo91)

Související novinky

Amazon zachránil The Expanse

Amazon zachránil The Expanse

28.05.2018

Nejspíš vám neuniklo, že zažíváme válku kabelovek a streamovacích služeb. Všichni se totiž snaží mít co nejlepší a nejatraktivnější obsah a předehnat tak konkurenci. V čele pelotonu se momentálně… (více)

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Reklama

Reklama