Reklama

Reklama

Hand Covers Bruise

všechny plakáty
Krátkometrážní / Thriller / Drama / Horor
USA, 2013, 7 min

Režie:

Antonio Pantoja

Recenze (4)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se zas nechal ukecat na jeden zombie kraťas, ale tentokrát to nebylo zas až tak katastrofální jak jsem si myslel. Nejde sice o nic světoborného a dřív než se příběh pořádně rozjede, tak je konec, ale kupodivu jsem se ani nestačil nudit, což se mi u zombie filmů (i krátkometrážních snímků podobného ražení, stává velice často). Jen škoda, že se tu neobjevilo nějaké to pořádné gore a vše důležité se odehrávalo mimo záběr kamery. Na jedno podívání to jde, ale vidět to znovu už nepotřebuju.40% ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Zajímavě podaný zombie kraťas, jehož velkou předností je vizuální stránka (ok, spíše dobře zvolený filtr) dodávající snímku dobrou atmosféru, sympatické hlavní představitelky a i dobré masky. Naráží ale stejně jako letošní kraťas Krueger (Another Tale from Elm Street) (2013) na problém, že v sedmi minutách toho dějově moc nenabízí. Oproti Freddymu nutno uznat, že toho nabízí přecijen více a např. scéna s matkou byla super. Mluvený doprovod je nutno také přičísti k dobru. Kouká se na to dobře, Hand Covers Bruise dokáže zaujmout, nikoli však ohromit. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Vlastne až takmer do samotného záveru sa nevie, o čo tu ide. To je jediná plusová vlastnosť tohoto shortu ( no a vlastne ešte kamera ), ináč ale nuda. ()

Reklama

Reklama