Reklama

Reklama

About a Boy

(seriál)
USA, (2014–2015), 11 h 46 min (Minutáž: 21–23 min)

Tvůrci:

Jason Katims

Předloha:

Nick Hornby (kniha)

Kamera:

Tim Bellen

Hrají:

David Walton, Benjamin Stockham, Al Madrigal, Minnie Driver, Vanessa Ross, Leslie Bibb, Suzanne Whang, Candice Patton, Josh Yeo, Annie Mumolo, Cricket Wampler (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(33)

Obsahy(1)

Will je bývalá popová hvězda. Bydlí sám ve velkém domě, u televize pojídá marinovaná žebra a prohání nejednu sukni. Jednoho dne mu však do života vstoupí Marcus, desetiletý syn sousedky Fiony, a mezi jím a Willem pozvolna vzniká nevšední přátelské pouto. About a Boy je již třetí zpracování slavné knihy Nicka Hornbyho, tentokráte odehrávající se v ulicích San Francisca. (kaculilinka)

(více)

Recenze (11)

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Seriálové novinky sezóna 2013/2014 - Rozkoukáno: 34 Dokoukáno: 22+1 Zahozeno: 22 _ David Walton je fajn, Benjamin taky není špatný, trošku mě mrzelo že nedostala víc prostoru Leslie Bibb, ale Adrianne Palicki je pěkná náhrada. Docela jsem se bavil, není to žádný zázrak, ale příjemná oddychovka. Prodloužení na druhou sérii mě mile překvapilo a určitě budu pokračovat. 60% ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Komediální seriál založený na filmu "Jak na věc". Tedy přátelství nenapravitelného sukničkáře a malého kluka divné výchovy, žijícího v sousedství s jeho matkou. První epizoda vyplácala filmový děj, druhá jede opět epizodně na podobné bázi, jen to již bohužel není až tak vtipné. 60% [2. série BUDE] ()

Reklama

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to takový milý rodinný seriál. Jeho hlavní výhoda je pohodová atmosféra. O to větší škoda je, že herecké výkony (představitelů Will a Marcuse) jsou tak slabé a scénáristé se také zrovna nepředřeli. Za to "my lady" bych je vyhodil všechny. Ale ta atmosféra, kterou v moc seriálech jsem nenašel, to docela vynahrazuje aspoň na ten průměr. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Neni to vůbec zlý. Ale Will se ve finále ukazuje bejt opravdu zbytečně moc kladnou a stěží uchopitelnou postavou. ()

KevSpa

všechny recenze uživatele

Sfouknout za dvacet minut pomalu celou knížku, tomu se říká... no umění určitě ne. Počkám ještě pár dílů, než napíšu, že mi ti parchanti zprznili Nicka Hornbyho, ale už jen ten hudební výběr na školním představení (One Direction - WTF?) mi způsobil nevolnost. Aneb jak dokonale zničit atmosféru knihy. Nicku, tohle sis nezasloužil. Pilot - 40% ()

Galerie (684)

Reklama

Reklama