Reklama

Reklama

Poté, co mu v rezervaci zavraždí matku, se indián Wolf rozhodne vzít spravedlnost do vlastních rukou a skončí v hledáčku FBI. Na motorce prchá napříč americkým západem, kde se spřátelí s drsným Cashem, který se pokouší uživit jako muzikant. Jason Momoa, známý ze seriálu Hra o trůny, si ve svém režijním debutu zahrál hlavní roli indiána Wolfa, který pomstil smrt své matky a nyní utíká před zákonem. Zatímco prchá na motorce napříč pustým americkým západem, zjistí, že spravedlnost něco stojí - Wolfova touha po spáse odhalí skrytá tajemství a zavede ho na cestu plnou velice nečekaných zvratů. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (52)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Road movie sice nejou mou krevní skupinou, ale tohle se dalo. Zápletka, pokud se tomu tak dá říkat, je jednoduchá. Dva fízlové honí motorkáře, který zabil vraha své matky. Je tu hezká krajina, celkem snesitelná ústřední dvojice motorkářů a něco indiánského folkloru, u čehož samozřejmě nemůže chybět Wes Studi. 55% ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Ani nevím proč ale prostě mi to fakt sedlo. Jason zvládl vše sám (režii, scénář, hl. roli) ,ostudu si rozhodně neudělal a stvořil snímek, který ve mně něco zanechal a určitě mi z hlavy nevyšumí. To by bylo za čtyři * a jelikož to byl jeho první scénář a první režie myslím že bych to měl ocenit hvězdou navíc protože na poprvé hodně hodně dobrá práce a Jasonova postava indián Wolf si mě naprosto získal. Pro mě mimořádný člověk, který se zachoval tak jak by se zachoval každý správný syn, kterému by zabili mámu. A že měl srdce plné lásky ve filmu dokazuje několikrát. Pro mě překvapení roku. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Aneb 'bezstarostná jízda' dvou parťáků vysypat popel zabité matky jednoho z nich na její oblíbené místo. S totálním sympaťákem Wolfem se život nemazlil, on však vzal spravedlnost do svých rukou, proto teď prchá před nemilosrdným (a nerovným) "bílým" zákonem. Začátečnickým zaškobrtnutím se režírující (ani píšící a hrající) Momoa nevyhnul, i tak nám přichystal pohodový roadtrip s indiánským koloritem, jen mírně zaangažovaný. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Ano, celkem sympatická dvojice na trase odnikud do Palomy za cílem jednoho z nich. Roadmovie, kde se postupem času nic neděje, krom odhalování důvodů cesty jednoho druhému z party. Ale smysl nedává ani vyústění, ani konec, ani oba fízlové, nic. Takže naprosto zabitý námět. Ale napsal a zrežíroval si to sám Momoa, tak jako prvotina v obou těchto foších je to zase celkem dobrý - příště by to ale měl dát někomu dodělat. Jeho native-american původ mu může věřit jen slepý. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Roadtrip uprchlíka Aquamana, ktorý ma ruku jak moje stehno, pred zákonom. Človek chápe jeho pohnútky, prežíva s ním jazdu na motorke, občasne potýčky, opravu starého auta a stretnutie so sestrou, ale neni to nič strhujúce, čo by mi nedalo spávať. Bolo cítiť, že Momoa chce týmto svojím aj režisérskym počinom možno trochu upozorniť na problémy dnešných Indiánov, na nefunkčnosť zákona v osadách a na dennodenné problémy, žiaľ, koho to zaujíma? Našťastie to bolo krátke a s napínavým záverom. 1 z 5 ()

Galerie (86)

Zajímavosti (4)

  • Film je venovaný pamiatke Trumana Lindena Chilesa, ktorý stvárnil rolu Boba. Premiéry filmu sa už nedožil. (MikaelSVK)
  • Film sa natáčal na viacerých miestach v americkom štáte Kalifornia. (MikaelSVK)
  • Ve filmu si společně zahráli partneři Jason Momoa (Wolf) a Lisa Bonet (Magdalena), kteří spolu mají vztah od roku 2005 a dvě děti, dceru (Lola nar. v červenci 2007) a syna (Nakoa-Wolf nar. v prosinci 2008). Oficiálně se vzali na utajné svatbě konané v říjnu 2017. (Rominator)

Reklama

Reklama