Reklama

Reklama

Sarangui gawibawibo

  • Jižní Korea 사랑의 가위바위보 (více)
Krátkometrážní / Komedie / Romantický
Jižní Korea, 2013, 35 min

Recenze (7)

Raztubyl 

všechny recenze uživatele

Jee-woon Kim se po šaškování s Arnoldem vrátil do Koreje a natočil svojí první romantickou komedii, nejdůležitější korejský žánr, ačkoliv jen jako krátkometrážní reklamu na outdoorové oblečení. Na velmi korejském příběhu neschopného trotla ukazuje jak je kámen nůžky papír důležitou filozofickou hrou a je důležité k ní přistupovat s respektem! Po celodenním sledování South Parku mi tenhle kraťas přišel fakt milý a hezky natočený.... ()

TonyHawk94 

všechny recenze uživatele

"Even though rock-paper-scissors seems like a simple game, there's a highly sophisticated psychological base and factor in effect. This is not a game, it's science." Milý krátkometrážny mierne romantický počin s "trúbou" - hl. hrdinom, ktorého by ste mali chuť prefackať :o). Potešila ale Park Shin-hye a "tichý" koniec bez slov, v ktorom bola hĺbka. Vysvetlená filozofia a psychologický aspekt hry kameň-papier-nožnice v po-titulkovej scéne ingenious, poteší :). Celkovo to bol ľahší nadpriemer, ktorý si možno nezapamätáte, ale príjemný pocit určite zostane. 3* ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Takovýhle typ troubů nemám rád, ale líbilo se mi posledních šest minut. Ulice, padající okvětní lístky, světlo a tak :). ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama