Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 4 (1975) (série)


Babička (S04E40)

(epizoda)

Obsahy(1)

Vás musí mít rodinka plný zuby... Svérázná babička (J. Šejbalová) je hlavou rodiny – o všem má přehled, na všechno má svůj názor. Její dcera (D. Medřická) si bez vědomí matky pozve na Silvestra přítele. To se babičky dotkne a začne dceři vyčítat, že jako sedmačtyřicetiletá matka dvou dcer na vážný vztah nemá právo. Dojde k hádce a babička se dozví, že je s ní někdy k nevydržení. Okamžitě se nepozorovaně vytratí z domova... (Česká televize)

(více)

Recenze (16)

Marthos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na nás starejch je nejhorší, že si myslíme, že jsme nejchytřejší pod sluncem a že víme všechno líp, než naše děti. Kdybychom měli dost odvahy přiznat si, že jsme eventuálně taky hloupí, tak bychom byli o moc chytřejší! Jímavý silvestrovský příběh s jiskřivým humorem a excelující Jiřinou Šejbalovou, Danou Medřickou a Bohušem Záhorským. ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Na nás starejch je nejhorší, že si myslíme, že jsme nejchytřejší pod sluncem a že víme všechno líp, než naše děti. Kdybychom měli dost odvahy přiznat si, že jsme eventuálně taky hloupí, tak bychom byli o moc chytřejší!“ Vypůjčil jsem si citát od Marthose. A nejen proto, že zazněl v povídce, ale je v něm kus pravdy. Ostatně to vidím i na naší babičce, která s oblibou poučuje doktory s tím, že je chytřejší, protože je starší. Herecký koncert Jiřiny Šejbalové a Bohuše Záhorského byť v malé roli. A i Dana Medřická se mi velmi líbila. A je to peklo, když máte v rodině někoho, kdo nedovolí téměř padesátileté ženě přivést si přítele. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejlepších a nejdokonalejších bakalářských povídek, co znám. Obsazení je vskutku lahůdkové a vedle Šejbalové dostal svůj prostor také Bohuš Záhorský, který si svého dědka zahrál neskutečně dobře. A samozřejmě Medřická svým úsporným hereckým také potěší. Tohle je zábava od začátku do konce a je škoda, že to trvá tak krátce. Doporučuji. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama