Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bez práce nejsou koláče. A bez práce není ani auto, zvláště v případě, že za něj neplatíte splátky. Sean takhle o svého čtyřkolého miláčka přišel a uvědomil si, že je nejvyšší čas přestat se flákat a najít si nějaké zaměstnání. Kdo jiný by v tu chvíli měl přijít s nápadem než nejlepší kámoš Dee Loc. Právě v jeho hlavě se zrodí nápad uvrtat zlenivělého Seana do bublin nedaleké myčky aut patřící panu Washingtonovi. A pro jistotu nastoupí s ním. Jednoho dne však je pan Washington unesen a neznámý hlas z telefonu žádá o výkupné. Čas vtípků skončil. Myčka je jejich druhý domov...a ten je nutné si chránit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

wipeout odpad!

všechny recenze uživatele

Tak teda toto s komédiou malo pramálo spoločné. Po polhodine hroyivej nudi som to už nebol ochotný ďalej znášať. Fekálny humor(teda v tomto prípade bez humoru), tzv. krásky ktoré všetky vykonávajú vo voľnom čase to anjstaršie povolanie, hudba ktorá je úplne mimo môjho uhla záberu. Dej ak sa tak vôbec dá nazvať nestojí vôbec za zmienku.Absolútna strata času, komédia s 0% obsahom humoru. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Super zhulenej bullshit absolutně o ničem!!Taková blbost, až je to neuvěřitelné!!!Ovšem na druhou stranu, ty 2* si to zaslouží už jen kvůli sympaťákovi Dr.Dre , pár vtipných scének a hlavně scény kdy anonymně Eminem volá šefovi myčky....to sem se opravdu smál až nahlas.A taky úplně super hip hopová hudba.Ale to je asi tak vše.Po druhý to vidět nemusím!!! ()

Reklama

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem nehoráznost! Dr. Dre vynikající, Dogg zhulenej, až ke konci se mi zalíbil, ale největší zážitek je určitě Eminem :D Nehorázný telefonáty, skákání po posteli, střelba z AK47 - "Mám AK, a sejmu každýho, kdo se kolem mně fláká!" Skvělá hudba, po Slima Shadyho, po Dreho, ale co mně nejvíc rozsekalo: "Volají lidi, ze společnosti čítání LIHU!" To mně dostalo do kolen. Fandy Hip Hopu/Rapu ocení, nemusí se líbit každýmu, já si to zamiloval, na chill akorát. Za mně 85% :) ()

marshall 

všechny recenze uživatele

Film nabitý hvězdami, ne ovšem stříbrného plátna, ale rappové scény. Hlavními postavami Dr.Dre a Snoop Dogg, ve snímku se ale ještě v průběhu děje objeví Xzibit, Ludacris a také Eminem a upřímně vám povim, že koukat na Eminema, jak střílí s kalacha, je fakt sranda. Celkem žádný, vlastně vůbec žádný, děj, jen hodně pěknejch černošek, doprovázený hip-hopem. Všeho všudy slušná oddechovka. A čtyři hvězdičky?? Jsem fanda rapu, tak hraju za tým... ()

LeoH 

všechny recenze uživatele

Dokonce jsem chvíli uvažoval o čtyřech. Je to amatérismus typu „smažky smažkám“ se spoustou hluchých momentů, ale zároveň to má jakýsi těžko definovatelný šmrnc a je tam nemálo míst, u kterých jsem se válel smíchy po zemi (jen si nejsem jistý, zda některá z nich nebyla myšlena vážně). Hey bro, this black-on-black violence must stop! ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Eminem nebol v titulkoch uvedený zámerne kvôli tomu, aby na poli celovečerných filmov debutoval až so snímkou 8. míľa (2002). (m.a.t.o.)
  • Snoop Dogg vo filme povie vetu: "I paid the cost to be the boss," čo v preklade znamená: "Zaplatil som náklady, aby som bol šéf." Paid Tha Cost To Be Tha Boss je názov jedného zo Snoop Doggových albumov. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama