Reklama

Reklama

Creature dagli abissi

  • USA Plankton (více)

Obsahy(1)

Skupina přátel si vyráží užít v člunu na moře. To ale neměli dělat, pomalu se blíží tma a brzy se spouští déšť. Ale není vše ztraceno. Znenadání se objevuje podivná a opuštěná loď. Co se stalo? Kam všichni zmizeli? Jediné, co se na lodi nachází, je velká spousta záhadných podmořských živočichů, kteří zde byli patrně zkoumáni. Loď má ale všude své oči a tvorové z hlubin moře se začínají probouzet. (Chupacabre)

(více)

Recenze (12)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to má potenciál a pokud to člověk uvidí v dobrém rozpoložení(s chutí pro nadhled a alkoholem v krvi), může hodnotit lépe než já. Na mě to ale bylo moc uřvané, dlouhé a ty holky mohly být o kus hezčí. Na druhou stranu občas se tam pohoupne nějáká ta koza, sem tam chapadlo, má to sympatické masky(neplést se slovem dobré) a nebere se to moc vážně, takže o propadák přímo nejde. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Docela dlouho jsem tento film ve své sbírce úmyslně přehlížel, protože nepříliš lichotivé hodnocení na mě moc velký dojem neudělalo. Přesto jsem se konečně odhodlal dát mu šanci a nakonec toho ani moc nelituji. Přesto si teď budu tak trochu protiřečit, protože po zhruba první půlhodině jsem měl neuvěřitelné nutkání, to celé prostě vypnout. Režisér Alvaro Passeri (tohle jméno je tedy uvedeno v titulcích i na IMDB na rozdíl od těchto stránek…) zřejmě vyčerpal celý svůj rozpočet na vybavení lodi, které bylo opravdu hodně pěkné. Především pak okolí baru a jednotlivé pokoje. Jenomže ještě než je nám umožněno obdivovat tuto nádheru, musíme se prokousat úvodním seznámením s naší skupinou přátel a jejich stupidní chování na rozbouřeném moři. To neustálé ženské vřeštění mi lezlo neskutečně na nervy. Naštěstí si včas uvědomili, že točí hororový film a tak se brzy dostaví i jakási obdoba hororové atmosféry. Nejde sice o nic světoborného, při čemž by se vám hrůzou tajil dech, ale rozhodně to vylepšilo rating filmu. První útok gumové ryby byl sice hodně směšný a rozhodně bych ho nezařadil do béčkové kategorie, ale v pozdějších pasážích se dočkáme i několika docela zajímavých proměn, které už tak špatně provedené nebyly. Sice tu všechno bylo na můj vkus až moc gumové a nepřirozené pohyby mě iritovali asi nejvíc, ale třeba scénka s chapadlem a umyvadlem byla super. Samozřejmě zlatým hřebem večera je soulož a oko. Takže když už mě tu nic nevyděsilo, alespoň jsem se v některých případech dobře pobavil. 40% ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Škoda, že som to pozeral sám a nie v nejakej podnapitej partii, lebo tento horor podľa mňa dokáže vyvolať hystériu smiechu. Niečo tak šialené, blbé, a súčasne vtipné som teda nevidel už dlho. A tá hudba, no konec! Dookola sa tam opakovalo 5 rovnakých tónov, až mi z toho švitorilo. Ostatné je tu už spomínané... ale chválim, nasmial som sa statočne (najlepšia je posteľná scénka s okom). ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Ani mi to nepripadalo ako horror z Talianska,skôr z USA,Taliani majú úplne iné horrory.Sexy scény aké takmer nevidno,absurdné,pri milovaní vyletí očná buľva priamo do úst ženy a muž sa mení na nejaké rybie monštrum a ešte všeličo iné.Dialógy sú smiešne,rybie monštrá ako z gumy vzbudzujú smiech.Dievča dokonca bude rodiť kaviár,kde na to tvorcovia chodia,to by som rád vedel.Úplne šialený a absurdný sci-fi horror. ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Nevkus nezná hranic. Člověk si myslí, že už viděl ledacos, a pak najednou TOHLE. Film, u kterýho jsem si "WTF!" opakoval asi každou druhou minutu. Tady se žádná normální scéna nevyskytuje. Naprosto každá složka filmu je neuvěřitelně šílená. Ať už se jedná o kolovrátkovou hudbu, neskutečně otřesný a protivný neherce, stupidní humor nebo dialogy, u kterých člověk přemýšlí jestli opravdu slyšel, to co slyšel. O logice nemá cenu psát, žádná se tady nevyskytuje. A ta výprava! Interiér výzkumné vědecké lodi vypadá jako brněnský bordel ze zlatých devadesátek, a nasvícenej je stejně tak. Postavy jsou absolutní hňupové, kteří po každé extrémní scéně s rybama jdou spát, aby je mohlo vzbudit nějaký slizský chapadlo, a oni se tomu mohli divit. Během jedné noci to stihnou několikrát. V jednu chvíli se jim kamarád změní na monstrum, za minutu šupky do hajan. Pokud dojde na nějakou scénu s mutanty, je to pokaždé "Over the Top", to prostě člověk nevěří vlastním očím. Tohle je film z jiného, hodně vyhuleného disko vesmíru. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama