Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Decibely lásky jsou příběhem tří generací, které prožívají své touhy, sny, naděje i zklamání, a přitom nepřestávají věřit na lásku, přátelství a lidské souznění. Okolnosti se mění, ale věčná touha milovat a být milován zůstává... Mladý umělec Dan (Filip Cíl) sní o úspěchu, ale zatím si odpykává veřejně prospěšné práce při úklidu města. Jeho šéfem je Kristián Hovorka (Rudolf Hrušínský nejml.), který spolu s Otou (Pavel Horváth) pracuje v Technických službách na Plzeňském magistrátu, kde mají na starosti úklid města. Dan se na diskotéce seznámí s  Betkou (Alžběta Bartošová), Kristiána zaujme Danova pohledná sestra Danka, která za bratra stále žehlí jeho průšvihy. Ne všechno ale vychází. Betčina nepřejícná kamarádka (Aneta Vrzalová) a její přítel Robert (Jakub Grafnetr) se rozhodnou vše zkomplikovat nefér hrou. A zatímco Danka s Kristiánem hledají cestu, jak konečně zakotvit „v neklidných vodách života", tak Kristiánův táta Láďa (Rudolf Hrušínský ml.) a Betčina šarmantní tetička (Iva Janžurová) dokazují celému světu, že věk je pouhé číslo. Kristiána navíc čeká, spolu s nápravou dávné křivdy, jak mu to radí jeho nejlepší kamarádka Lenka (Lucie Vondráčková), i nalezení „cesty" k dceři Jitce (Marika Šoposká). (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (253)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ok... Tenhle film jestli je komedie tak já jsem asi prezident. Celý film jsem přetrpěl a nakonec... dyť to nemělo příběh! To jsou prostě tři příběhy (to přeháním) v jednom! Je to nudné, nic se tam neděje a... sakra, ono se to nedá ani pořádně popsat! Já ani nevím jestli se tohle dá nějak hodnotit, protože tohle je prostě... to nejde popsat! Herecké výkony žádné, herci nemají co hrát. Jedno plus to má: Některé ty písně docela ujdou (od Michala Davida je tu minimum, kde jsou Céčka, Děti ráje, Nonstop, Ruská máša, Colu pijeme colu, kde jsou DECIBELY LÁSKY????), ale ten zbytek je úplně na ho*no! Já nevím... asi tomu dám hvězdu za snahu a za pár písní, ale jinak... vyhněte se tomu, nestahujte to, nekupujte to, nekoukjte se na to! ()

RypavaDvojka 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, kde udělal soudruh Halík chybu... Natočené to špatně není, ale ten scénář? Bingo. Uspávadlo, které zachraňují dvě věci. 1, Pavel Horváth, který to tahá celý film a předvedl asi nejlepší výkon ze všech a 2, Písničky, který jsou fajn ale jaksi tam nesedí a jsou tam vecpané jak dítě znovu matce do břicha. Výstavně jsem se pobavil, jak na konci Gott zpíval o smrti a já mohl páchat černý humor. Za bobra z Plzně 19% ()

Reklama

triatlet 

všechny recenze uživatele

Muzikálově barevné, roztančené a optimistické. Příběh tak nějak naznačen, ale podprahově tam vnímavý divák :-) zachytí magii 14.7. :-) Srovnatelné s Kvaskou, ale za hitmakera jednoznačně hvězdička navíc. ()

RelaxMan 

všechny recenze uživatele

" Decibely lásky " jsou špatný film se skvělým soundtrackem. Čekal jsem něco jako další Discopříběh a dostal jsem film bez logiky, který ani nikam nesměřuje. Závěr filmu je též velmi špatný, ale to mě vlastně ani nepřekvapilo. Herci neměli co hrát, dialogy jsou špatně napsané. Neherce raději hodnotit nebudu. Jediný co se můžu pochválit je ta hudba a choreografie. Co říci na závěr: Pokud nemusíte hity Michala Davida a nejste velký fanoušek města Plzeň, tak s tímto dílem neztrácejte čas. V opačném případě si užijete aspoň soundtrack, jako tomu bylo v mém případě. ()

kytka.patrik odpad!

všechny recenze uživatele

Film který nemá děj ale má samé kozaté holky s push-upkou. Nejmladší Hrušincký pořád vytlemenej jak kdyby byl sjetej :D Ty mladí rádo by herci neumí vůbec hrát je to jak kdyby četli tex a vůbec to neprožívaj chybí tomu ty emoce nebo nevím ale úplně jim to na rtech vidím jak je to nepřirozené jak mají ten text naučen. Michal David si ve filmu udělal pěknou reklamu nejen že tam hrají každý 2min jeho písničky ale taky si ve filmu zahrál a všude ve filmu cpou před kameru plakáty, cdčka atd... . Jinak tohle je Discopříběh 3 a na jednu stranu jsem rád že tento název nepoužili protože by ten film totálně zostudil předchozí dva díly kteří byly o 80% lepší než tohle. Jediný co se mi na tom líbí je úvodní písnička a těch prvních 5min filmu :D ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Film využívá „starších" i nových písniček Michala Davida, jehož hity se staly nedílnou součástí mnoha filmů. Ve filmu zazní nejen původní a legendární písničky jako: Jsou rána tíživá, Nikdo nepřišel, Chtěl bych žít tak, jak se má, nebo Každý mi tě, lásko, závidí, ale i nově zkomponovaná hudba, doplněná písničkami Joe Cockera, Westlife, Barry Whitea, H. Lewise. (Zdroj: Falcon)
  • Film Decibely lásky se točil v Plzni od 14. září 2015 do října 2015. První klapka padla v sanatoriu Vísky nedaleko Plzně. (max21)

Reklama

Reklama