Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Decibely lásky jsou příběhem tří generací, které prožívají své touhy, sny, naděje i zklamání, a přitom nepřestávají věřit na lásku, přátelství a lidské souznění. Okolnosti se mění, ale věčná touha milovat a být milován zůstává... Mladý umělec Dan (Filip Cíl) sní o úspěchu, ale zatím si odpykává veřejně prospěšné práce při úklidu města. Jeho šéfem je Kristián Hovorka (Rudolf Hrušínský nejml.), který spolu s Otou (Pavel Horváth) pracuje v Technických službách na Plzeňském magistrátu, kde mají na starosti úklid města. Dan se na diskotéce seznámí s  Betkou (Alžběta Bartošová), Kristiána zaujme Danova pohledná sestra Danka, která za bratra stále žehlí jeho průšvihy. Ne všechno ale vychází. Betčina nepřejícná kamarádka (Aneta Vrzalová) a její přítel Robert (Jakub Grafnetr) se rozhodnou vše zkomplikovat nefér hrou. A zatímco Danka s Kristiánem hledají cestu, jak konečně zakotvit „v neklidných vodách života", tak Kristiánův táta Láďa (Rudolf Hrušínský ml.) a Betčina šarmantní tetička (Iva Janžurová) dokazují celému světu, že věk je pouhé číslo. Kristiána navíc čeká, spolu s nápravou dávné křivdy, jak mu to radí jeho nejlepší kamarádka Lenka (Lucie Vondráčková), i nalezení „cesty" k dceři Jitce (Marika Šoposká). (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (253)

mira007 

všechny recenze uživatele

Netrpím averzí na Michala Davida, a kdyby se natočilo něco podobně svižného jako Discopříběh tak mu budu tleskat. Jenže v tomhle filmu plném naprosto podprůměrných písniček krom asi dvou melodičtějších to je bída. Pokud bych točil film s písničkama Michala Davida, tak bych tam nacpal všechny jeho hitovky včetně Decibely lásky, která v tomhle filmu zazní jen na pět (!) sekund. Co se týká děje - nula. Jednomu klukovi se líbí jedna holka, dva důchodi vzpomínaj. Nic víc. Dialogy: polovina jich je vzpomínání a sentiment typu, tenkrát když jsem byla mladá a to byly časy. Herecké výkony dejme tomu, ikdyž opuchlý Hrušínský trochu ztratil kouzlo kominického učně. Velké zklamání a nezachrání to ani celkem hezký holky. ()

Cement73 odpad!

všechny recenze uživatele

wtf ?!? toto čo už bol za grc ! Po pár minutách som už odchádzal od tv do záhrady až som nakoniec videl v podstate len útržky. Ale aj to bolo tak zlé, že neviem nájsť správne slová na takú katastrofu. Vrcholne, ale úplne vrcholne nechutní a nesympatickí Hrušínsky nejml. a ml. Obidvaja by mali v budúcnosti hrať tak maximálne zombie v Walking Dead (bez maskovania podotýkam...). Absolútne zaslúžený odpad: 0% ()

Reklama

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Cca desítka postav se pohybuje po plátně, občas žvaní, občas zpívá a občas někdo s někým interaguje na téma "láska". Dělají to vskutku atraktivně, jelikož druhý den po vidění nevím, kdo do koho zasunul nebo jak skončil. Vlastně si už ani nejsem jist, kdo všechno tam byl... Každopádně trapně beztvaré figurky by se daly tvůrcům odpustit, kdyby za něco stály písničky a choreografie tanečních vystoupení - měl to být muzikál, ne? Nebudu to moc okecávat, za řeč tu stojí přesně NIC. NIC! Kdyby mi bylo sedm, ocenil bych počmáraný popelářský vůz. Tenhle film je tak strašně prázdný ve všech ohledech, že o jeho existenci víme jen díky řečičkám o následníkovi Discopříběhu. Ten měl alespoň příběh jedné dospívající postavy, v níž se mohla tehdejší mládež identifikovat, skvělého fotra v Potměšilově podání a pár hitů Michala Davida, schopných unést označení "chytlavé". Decibely mají jen stádo lidiček a písniček tak slaboučkých, že by jim dala do držky i průměrná plzeňská kocovina. ()

jabba odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že bych nedokázal dát filmu číselné hodnocení nebo napsal komentář aniž bych ho viděl. Ale pro jednou s chutí udělám výjimku a napálím odpad. Hlavně proto, aby už se ten deformovaný prasopes a perverzní hříčka přírody vyprodávající Lucerny NIKDY NIKDY opakuji NIKDY ani nepřiblížíl k médiu zvaném film. ()

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem mizerný film. Dostala jsem mizerný film. Takže k žádnému zklamání dojít nemohlo. Film v podstaně za nic nestojí. Pár slušných momentů by se našlo. Včetně tance (být malá holka, tak to možná kvůli tomu žeru, protože jsem polykávala jeden taneční film za druhým a ne jednou, ale pořád dokolalalala... a tyto filmy opravdu dějovými zázraky a jistou filmovou inteligencí opravdu neoplývaly). Proč do toho, Bože, cpát Gotta? Nepochopila jsem. Dávám jednu hvězdičku za Plzeň, protože ta to zahrála celkem hezky. Asi jediné plus filmu. Ano, jsem z Plzně :-) ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Film využívá „starších" i nových písniček Michala Davida, jehož hity se staly nedílnou součástí mnoha filmů. Ve filmu zazní nejen původní a legendární písničky jako: Jsou rána tíživá, Nikdo nepřišel, Chtěl bych žít tak, jak se má, nebo Každý mi tě, lásko, závidí, ale i nově zkomponovaná hudba, doplněná písničkami Joe Cockera, Westlife, Barry Whitea, H. Lewise. (Zdroj: Falcon)
  • Tento film podpořil Státní fond ČR pro podporu a rozvoj české kinematografie a jedním z partnerů je Agrofert. (ČSFD)

Reklama

Reklama