Reklama

Reklama

Poslední šance

  • Německo Last Chance

VOD (1)

Obsahy(1)

Svět se nachází na pokraji ekologické záhuby a lidstvu hrozí, že bude zničeno mutanty, kteří se vyvinuli z průmyslového toxického odpadu. Klíčem k přežití je meteorit obsahující zvláštní krystaly energie. Komu ale pomůže? Lidem, kteří tak mohou zastavit destrukci Země, nebo mutantům? Kdo bude mít poslední naději na záchranu? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

Lvísrdce 

všechny recenze uživatele

Velmi nízkorozpočtový sci-fi film. Tedy trikově slabé, ale s jistou mírou představivosti koukatelné. Kaskaderské výkony také tak nějak normální. Děj mě také neurážel, nebyl úplně stupidní, logicky to s trochou tolerance pasovalo do sebe. Napětí dle očekávání. Herecky taky tak normální - neničilo mě to, ale ani neohromilo. Co mi chybělo, je humor (kromě nechtěného...:-). Celkové shrnutí - nic objevného, ale dá se to vidět. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Filmový návrat k jednoduchým akčním videofilmům, jakých byli na přelomu 80.- 90.let spousty. Téměř post-katastrofický námět o ekologické záhubě a snaha pár lidiček něčeho dosáhnout. A tak nějaká ozbrojená parta pořád někam jde a neustále se s někým dostává do soubojů a přestřelek. No a o to tu jde především. Viditelně levná výprava nijak nepřipomíná onu dobu a ani akční scény v dnešním přeefektovaném filmovém světě nemají šanci ohromit. Dějová zápletka vlastně žádná, takže v tomto případě není o co stát. Při závěrečných titulcích jsem však začal přemýšlet, proč mi to tak strašně připomíná klasiku ´Cyborga´ s Jeanem-Claudem Van Dammem. Dějově je to sice výrazně odlišné, ale Jean-Claude tu také ve své roli pořád někam šel a neustále s někým zápasil. Každopádně snímek svým vyzněním zaujme snad jen nostalgiky dávných akčních videofilmů. Pro televizi ale nakonec proč ne. ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Tak buď Němci sci-fi neumí nebo měl někdo nějaký nápad, jenže měl pouze to. Finance jaksi chyběly. Zombíci vypadají tak příšerně, že jsem skálopevně přesvědčen, že i kdejaký maškarní ples by nabídl kvalitnější představení. Příběh je spíše nudnější. Dlouho se nic pořádného neděje. Když se pak děje, tak vylezou už zmínění zombie, kteří spíše rozesmějí než aby děsili. K tomu si připočteme totálně zpackaný scénář. Konec je pak dost trapný. Zkrátka. Tohle byl asi příliš ambiciózní projekt, který ale nevyšel. Minimálně producentům a rejžovi bych doporučil najít si jiné povolání. ()

Pollini 

všechny recenze uživatele

Až tak úplně hrozné to nebylo, i když jsem u toho dělala kafe a pekla buchtu. Naprosto příšerné masky psich monster, které vypadaly jako vojenské maskování a levné kontaktní čočky prokládané občasným modrým svícením očí. Český dabing je celkem zdařilý, i když snahu o vtipné hlášky nezachránil. Bojovné scény byly směsné a to hlavně na začátku. Ovšem největší trapas a hruzar byla podstata filmu krystal, který opravuje zmutovanou DNA do původního stavu - au! ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

I když to zavání sadomasochismem, není občas od věci propláchnout si hlavu sci-fi svinstvem, obzvláště když jeho rozpočet činí 275 euro a to i včetně v Globusu nakoupených konzerv se žrádlem pro psy. Zápletka je triviální. Zatímco super schopná elitní jednotka hledá modrý krystal, jehož pomocí lze uzdravit „mrchožrouty“ (vlasatí komparzisté špatně nalíčení make-upem z dětské sady Hello Kitty), vy velmi rychle dostanete pocit, že ta parta v lese je maximálně na borůvkách. Logika kulhá jak Joffrey de Peyrac po třídenním turnaji v nohejbale, akční scény plivou slovu choreografie do tváře, hlavní hrdina zuřivě střílí z brokovnice na půl kilometru vzdálené divoké rudé psy (díky oříznutému záběru kamery při tom vypadá, jako kdyby páchal harakiri) a člověk se nakonec zasměje pouze ve chvílích, kdy to nebylo záměrem. Třeba když jednoho z členů komanda na noční hlídce rozsápe zmutovaný vlčák a jeho kolegové to zjistí až na konci ranního kondičního běhu a balení stanů. Řeknu vám, před touhle jednotkou by poklekl i generál Zod.. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama