Reklama

Reklama

Rok bouří

(TV film)

Obsahy(1)

V roce 2010 panovalo po celém světě jedno z nejhorších a nejničivějších počasí v historii. Podívejte se, co tehdy bouře a jiné pohromy napáchaly za škody a seznamte se s těmi, kteří riskovali život, aby to natočili. (oficiální text distributora)

Recenze (2)

Marze 

všechny recenze uživatele

Vystudoval jsem ekologii a se všemi argumenty v dokumentu souhlasím. Škody způsobené globálním oteplováním jsou totiž už dnes větší, než škody způsobené druhou světovou válkou (nepočítány lidské oběti). Na nejvyšších místech byla zvolena varianta drahé adaptace na globální oteplování místo varianty zamezení. Kdo říká, že jde jen o sezónní vlivy počasí, říká to kvůli svým ekonomickým zájmům. Na oteplování závisí i další propočty, které nyní není možné provádět. Například kolik lidí bude postiženo nastupující robotizací, která mimo jiné závisí na demografických faktorech a uprchlických vlnách v důsledku oteplování a nedostatku potravin a vody. ()

agassi68 

všechny recenze uživatele

Nič nové pod slnkom. Otepľovanie pokračuje stále rýchlejšie, extrémy počasia sú stále ničivejšie a ľudia stále hlúpejší. Aká prognóza vám z toho vychádza? ()

Reklama

Galerie (1)

Reklama

Reklama