Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Řidič náklaďáku Jere Burns se nemůže vyrovnat s tragickou smrtí své ženy a když do něj nechtěně nabourá Yasmine Bleeth, není schopen ovládnout svůj vztek a násilí. Po následném propuštění z práce, je posedlý jedinou myšlenkou. Pomstít se a udělat z ní štvanou zvěř... (oficiální text distributora)

Recenze (9)

tron 

všechny recenze uživatele

„Pýtať sa je moja práca.“ – „Ale on je tam vonku. A chce mi ublížiť.“ Tak tento námet sme videli už... veľakrát. Šialenec si vyhliadne americkú rodinu (otec, mama, dospievajúca dcéra, prinajhoršom ešte malý syn a určite nesmie chýbať domáci maznáčik, ktorý to schytá ako prvý) a začne ju terorizovať. Napríklad v kultovom Myse hrôzy. Hrdinom spočiatku polícia neverí a keď sa útoky vystupňujú, veriť začne, ale ukáže sa, že právny systém USA je taký deravý, že v ňom môže behať potenciálny vrah dovtedy, kým niekoho nezabije. Nakoniec sa však všetko dobre skončí a strašné udalosti sa rodina rozhodne vnímať ako tmel a žije šťastne až do smrti. Jedno klišé za druhým režíroval nemožný Deran Sarafian (vskutku nenáročné záležitosti Duel v púšti a Útek z pekla) a jediné, čím jeho televízny psychotriler prekvapí, je neschopné herecké obsadenie. Dominujú mu nezaujímavá kráska Yasmine Bleeth (Baywatch) a John Wesley Shipp alias Dawsonov otec. To všetko podčiarknuté scenárom, ktorého budúce kroky môžete predvídať, nech vedú kamkoľvek a obludnými hereckými výkonmi psychopata a dcéry. ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Divácky vděčný téma o šílenci rozvracejícím chod poklidné domácnosti, ze kterého se dá téměř do nekonečna těžit, tady ovšem v podobě povrchového dolu, kde zavřeli těžbu už po pár hodinách. Tvůrci se snaží pracovat s maximálním napětím, na které jim ovšem chybí to potřebné lešení příběhu. Snaží se vecpat napětí budící momenty snad do každého záběru, aniž by si uvědomili, že takhle to prostě u dobrého thrilleru nejde. Na začátek si vzali na mušku Spielbergův Duel, kde jen prohodili auta a místo hlavního hrdiny udělali hrdinku.Ovšem v postupujícím čase příběh zapadá do stále větších potíží, které gradují úchylným koncem v typicky hollywoodském stylu, který i ten sebemenší náznak slušného thrilleru nakonec umlátí lopatou a zakope hluboko pod zem. Nechybí ani pár klasických a pro diváka nestravitelných momentů jako křik o pomoc v jedoucím autě se staženými okýnky, nebo do jisté doby psychicky odolná dceruška v nejvyhrocenější moment začne hysterčit. Yasmine Bleethová není herečka první kategorie a bohužel ani té druhé, takže jestli se ptáte jak moc příběh vytrhla? Odpovím, že mu zasadila tu poslední ránu lopatou než šel pod tu zem. Podprůměrný thriller i na televizní poměry a u mě jedna hvězdička za pokus o napínavou atmosféru, která v občasných úletech vychází. ()

Reklama

Smok 

všechny recenze uživatele

Už klasický US thriller s klasickým námetom, klasicky vysielaný v tv po 22hod, klasicky odomňa za dve. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Klišovitý televízny triler, ktorý som kukal len kvôli Yasmine, a aj napriek tak nízkym očakávaniam to bol miestami boj... Ale malo to aj nejakú tu trochu atmosféry či čo to malo byť... ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Před časem tenhle film vysílali na Nově a já jsem na to koukal jenom kvůli Yasmine Bleeth, ale kromě ní v tomhle filmu neni nic, za co by stálo se na něj dívat... ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama