Reklama

Reklama

Kung Fu zabiják

  • Čína I ke žen te wu lin (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Mistr bojových umění a policejní instruktor kung-fu Hahou Mo (Donnie Yen) nechtěně zabije při souboji svého protivníka a je odsouzen na 5 let do vězení. Po 3 letech však někdo začne v Hongkongu zabíjet jiné Mistry a Hahou Mo nabídne policii, že jim pomůže vraha dopadnout, pokud ho z vězení propustí. Začíná tak hon na zločince, který ovládá nejrůznější styly boje beze zbraně i se zbraněmi, a postupně vychází najevo, že vše nebude tak jednoduché a průzračné, jak se na začátku zdálo. (Tamten)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (60)

bourec 

všechny recenze uživatele

No jo,Wilson Yip je jen jeden.To právě tenhle chlápek má na kontě dva nej filmy s Big Donniem,který ho dostali do mýho podvědomí.A pak ještě film Special ID,což je taky bombice.Tohle ,co natočil Teddy Chan,je dost mizérie.Skoky na pérkách,různý kotrmelce a podobný chujoviny,ale jak tady už někdo psal,je to jak thrillery z doby Cynthie Rothrock.Žádná tvrdost,minimum emocí,prostě zklamání.A to sem podle hodnocení čekal parádní akční krimošku.Jo,ale hovno.40%. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Instruktor bojových umění Hahou Mo (Donnie Yen) při souboji neúmyslně zabije oponenta a odpykává si svůj pětiletý trest ve vězení. Jednoho dne upoutá jeho pozornost v televizi zpráva o mrtvém muži v tunelu. V tu chvíli požaduje schůzku s policistkou Luk Yuen-Sum (Charlie Yeung), která je pověřena vyšetřováním, protože je přesvědčen, že může pomoci dopadnout vraha... Příběh skrývá i nějaké to překvapení a hlavní postavy nevyloží hned všechny karty na stůl. Ze začátku to vypadá, že Donnie Yen hraje druhé housle, ale není to tak, protože dostane prostor v bojových scénách. Baoqiang Wang jako bojovník s fyzickým handicapem, který kompenzuje studiem bojových umění, není vůbec špatný. Věnování producentů před závěrečnými titulky se povedlo. Donnie Yen má v titulcích uveden také kredit jako Action Director. Jako Martial Arts Director jsou uvedeni Yuen Bun a Yan Hua. ()

Reklama

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Kung fu film, kde se nikdo nemazal se zapletkou a to je jeho plus. Dojde na dostatek souboju, kazdy trochu jiny a vsechny remeslne velmi dobre zvladnute. Stridani stylu, kamera v pohybu, poctvive ramovani bitek snad jen ty policajti zaslouzili vic pecen- i ty vlastovky jsou tam za rozymnejsi. Poctivy akcni film od Donnieho...75% ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Při sledování tohoto filmu jsem trpěl podobnými pocity jako u bondovky Dnes neumírej. Zatímco v té šlo hlavně o hromadění odkazů na předchozí snímky série na úkor soudržnosti příběhu, tady si zase můžeme odškrtávat dosud žijící tváře hongkongské filmové akční školy 60. a 70.let (kdo to nepochytá, má šanci v závěrečných titulcích). K tomu Donnie Yen jako akční choreograf nechává okatě tahat za dráty v žánru městské kriminálky, kde to fakt nepůsobí dobře, o trapném CGI "pod koly náklaďáků" raději nemluvě. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (4)

  • V Hongkongu vyšla snímka aj pod názvom A Man's Fighting Arts. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama