Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Inspirováno skutečným příběhem. Franck a Régis Delmasovi jsou syny chudého farmáře z Cantalu. Založí gang „Robinů Hoodů chudých", přepadají banky a rozdávají lup těm, kteří ho nejvíc potřebují. Tím, že neodpovídají obvyklé představě bankovních lupičů, získávají dva bratři pomoc od místních lidí. Policie se nemůže pohnout z místa, dokud nepředají případ komisaři Viennotovi. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Lidi to znervózní, když zjistí, kdo jsem.. Mě to ze začátku znervóznělo taky, když jsem řekl, že jsem policajt.. Už jsem si zvykl.." ;) ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Na téma "Robin Hood", bylo natočeno nespočetně snímků, ať už z historických dob, či dob přítomných. Člověk může porovnávat. Tenhle francouzský film, měl něco do sebe, ikdyž složky, které se vyznačovaly tím, že brát bohatým je dobré, a dávat chudým je ještě lepší, nejsou zrovna žádnou novinkou. Přesto ten závěr, dodal celému filmu smysl, a jsem ráda, že tenhle film, natočený na motiv skutečného příběhu si na nic nehrál. Jednoduše se vykurýroval svou skromností. A zaslouží si své nadprůměrné hodnocení. ()

Reklama

Reklama