Reklama

Reklama

Hrůzná minulost 2

  • USA The Pact 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

June se zdá o vraždách, které nápadně připomínají styl mrtvého sériového vraha Jidáše. Co má June s Jidášem společného a je možné, aby Jidáš vraždil i po své smrti...? June pracuje jako uklízečka míst činu a díky svému příteli, strážníku Meyerovi, má dostatek práce, kterou ve skutečnosti potřebuje, protože pomáhá svojí matce s překonáním závislosti na drogách. Ve městě, kde June bydlí, řádí vrah, který evidentně napodobuje sériového vraha Jidáše, kterého v prvním filmu zabila Annie, jeho vlastní neteř. Napodobitel zavedl do města i agenta Ballarda z FBI. Ballard se zajímá o June, protože je biologickou dcerou poslední oběti Jidáše, Jennifer Glickové. Duch Jennifer Glickové pomohl Annie v prvním filmu Jidáše odhalit a zabít. June netuší, že je adoptována, ale agent Ballard jí to poměrně nevybíravým způsobem sdělí a ona se na svou adoptivní matku naštve a pohádá se s ní. Tu noc je adoptivní matka June zabita napodobitelem Jidáše. June vidí její smrt ve svých snech, takže je u mrtvoly první. Stejné vize má June i o první mrtvole, kterou jsme ve filmu viděli. Ballarda June přímo fascinuje, takže ji pronásleduje. June je kvůli svým snům a smrti adoptivní matky v koncích a rozhodne se kontaktovat Annie z prvního filmu. Annie pošle June za Stevie, která ji v prvním filmu pomohla s komunikací s duchem Jennifer Glickové. Stevie ale odmítá June pomoct, prý se stěhuje pryč a June doporučuje to samé. June ale nakonec není na všechno sama, Annie za ní přijede a snaží se jí pomoct. Dvojice spolu projde dům June, kde podle všeho straší. Dívky se pokusí navázat kontakt s duchem v domě a Annie má při seanci vidění, její tělo dokonce ovládne duch. Annie v tomto stavu nestále opakuje „růžový pokoj“. Annie při seanci omdlí a June vidí duchy obětí napodobitele Jidáše. June nakonec také omdlí a když se probere, tak se jejich cesty rozdělí. Annie míří do domu první oběti napodobitele Jidáše, ale tam je zabita. June sleduje stopu „růžového pokoje“, která ji zavede do ateliéru, kde se fotí erotické fotografie. June zjistí, že první oběť v tomto ateliéru pracovala. Když se June z ateliéru vrátila, objevil se u ní doma Ballard, kterého tam poslal přítel June s tím, že ji podezírá, že je nějak spojená s řáděním napodobitele Jidáše... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (46)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Caity Lotz pokračovala už len ako sparing partnerka vo vedľajšej úlohe, a tak sme jej tentokrát na rozdiel od jednotky nemuseli ustavične počítať pehy na tvári. Pátranie po Judasovi od Lagy Gaga nateraz nie až tak úspešné, ale náhodou nejaké ľakačky aj vyšli. Dokonca aj nejaké zvraty. Márne to úplne nebolo. Okrem zúfalého záveru, ktorý potvrdil, že príslušníci, čo majú pomáhať a chrániť, sú tupé gumy. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Přesně jak jsem se po shlédnutí povedeného prvního dílu obával... The Pact II je naprosto zbytečné pokračování, které než hororem je obyčejnou kriminálkou, sice řemeslně docela dobře zvládnutou, ale dost utahanou, bez výraznější hororové atmosféry a předvídatelnou až hanba, závěrečné rozuzlení jsem vytušil již v prvních 20-ti minutách... Na případný třetí díl se nepodívám... ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tady si viditelně někdo hodlal „přihřát polívčičku“ na osvědčené značce a shrábnout taky trochu té pomyslné filmové slávy. Jenomže jaksi pozapomněl zapracovat na kvalitě scénáře, potažmo celého filmu. Obměna na režisérském křesle evidentně tomuto pokračování nesedla a hned dvojice tvůrců odvedla mizernou práci po všech stránkách. Už samotný první díl nepovažuji za nic světoborného, ale pořád to byla lehce nadprůměrná podívaná, která nám nabídla několik zajímavých momentů, dobrou atmosféru i výkon hlavní hrdinky.    Tady se sice objevila rovněž docela sympatická představitelka hlavní role a ani ona nepodala vyloženě špatný výkon, ale co se atmosféry i dobrých pasáží týče – tak to už byla (ne)pěkně vyluhovaná a smrdutá kávička. Nefungovalo tu skoro nic. Spousta nudných dialogů, bouchání dveří, blikání světel ani objevování mrtvého Jidáše či hrátky se stíny – to není žádné terno, zvlášť když prostě nefungovala samotná atmosféra.    Lekačky se míjely účinkem (a to jich tu bylo jen, co by se za nehet vešlo), vraždy se odehrály mimo záběr kamery a přitvrdilo se teprve ke konci. A to taky nebyl žádný zázrak. Na pomoc přišla hrdinka z jedničky, ale bohužel tu měla jen malý prostor. Místy jsem se neskutečně nudil a u závěrečných titulků jsem si uvědomil, že oni snad proboha ještě uvažovali nad dalším pokračováním – jen to ne!!! Pokud jsem jedničce dal 50%, tak tady musím jít o dost dolů. Vyložený odpad to není, ale nebýt několika světlejších okamžiků, nebylo by to od něj moc daleko. 30% ()

EvilPhoEniX odpad!

všechny recenze uživatele

Odpady dávám velmi zřídka, téměř vůbec, ale zde nemohu jinak. Pact 2 je přesně typ hororu, který nesnáším a urážel mě. První díl si držel jakžtakž slušnou atmosféru, ale byl převážně kriminálkou s hororovými prvky, kdežto druhý díl je pouze KRIMINÁLKA! Nuda, hrůza, amatérský look, opravdu jsem trpěl jako bych byl mučen čtyřmi chlapy ve stodole. ()

lillien 

všechny recenze uživatele

Pact jednička byla skvělá, to jsem si skoro cvrkla do pyžamka. No někteří se z toho evidentně i posrali, páč ve dvojce nám tvůrci raději naordinovali velmi osekanou dietu a heřmánkový čaj. Rozvleklé, žádné velké bubání, žádné velké duchání a žádné velké masakrování. A ten vrah na závěr, no ten byl xmíchu. Dva lekací okamžiky a docela povedený zvukový efekty, to stačí pouze na hodně slabý podprůměr. ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama