Reklama

Reklama

Recenze (6)

Drekorian 

všechny recenze uživatele

Breakfast Club of the Dead. Předvídatelná partička amerických středoškolských stereotypů po škole a navíc probíhá konec světa skze zombokalypsu. Maličký rozpočet, třetiřadí herci, z nichž známější jsou je Christa Allen (Revenge) a Justin Chon (Twilight, 21 & Over). Největší problém je ale, že je film široce rozkročený na několika žánry a nic z toho nedělá pořádně. Několik málo scén se zombíky, pak hned zase skočí k psychologickému dramatu středoškoláků, aby to prostřídal několika scénami z teen komedií. Původní divadelní hru jsem neviděl, hádám, že bude lepší. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Zabijárna ve škole proti zombie, no studenti katastrofa a takzvaný masakr krvé špatný, aspoň sem se někdy pousmál. ()

Reklama

Googooplexer 

všechny recenze uživatele

Hrozní herci aj štáb a málo bláznivé. Sú tam asi 3 zábavné scény, jedna so školským pc, druhá odtrhávanie odtrhnutej zombie ruky z rozkroku a na tú tretiu si nespomeniem. ()

LIVINGDEAD

všechny recenze uživatele

Film vypráví o skupině studentů, kteří zůstali po škole. Místo nudy a hádek s lidmi, kteří nemají spolu nic společného, se budou muset sjednotit a postavit se hordě zombie. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Niekoľko študentov v tradične rôznorodom zložení (šprt, frajer, športovec, feťák, cheerleaderka, punkáčka...) sa stretnú po škole, kedy však vypukne zombie nákaza a oni musia dať bokom svoje rozdiely, spojiť sily a skúsiť prežiť. Uff, to bola zase nuda; ani napínavé, ani zábavné, iba bohovsky trápne, predvídateľné, otravné a aj keď sa to snažilo byť nejakým krížencom "Shaun of the Dead" a "The Breakfast Club", ako hlásal podtitul s lacným zámerom zaujať, nefungovalo tam vlastne skoro nič. Podobný "Bad Kids Go to Hell" zo začiatku roka bol oveľa lepší. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama