Reklama

Reklama

Mixology

(seriál)
Trailer
USA, 2014, 4 h 37 min (Minutáž: 21–22 min)

Kamera:

Michael Mayers

Hrají:

Adam Campbell, Adan Canto, Alexis Carra, Craig Frank, Ginger Gonzaga, Blake Lee, Vanessa Lengies, Andrew Santino, Kate Simses, Frankie Shaw, Sarah Bolger (více)
(další profese)

Epizody(13)

Videa (3)

Trailer

Recenze (18)

Jardismo 

všechny recenze uživatele

Není to žádný seriálový skvost, co si budeme povídat. Ale těch dvacet minut stopáže, hezky uteče,člověk se odreaguje, a to mi stačí. Po deseti viděných dílech, musím ale konstatovat, že hlavní tři mužské postavy mají, co se týče pití neskutečnou výdrž. A stále žádný náznak opilosti. Uvidíme jak jim bude ráno, takhle to míchat :D ()

IZFNP 

všechny recenze uživatele

Celú sériu som zhltla za jeden večer, a to už o niečom vypovedá. Svieže, milé, občas trápne, často úsmevné, neoriginálne, ale vtipné a príjemné. Oddychovka ako sa patrí, pre fanúšikov romantických komédií, ktoré majú čo ponúknuť, nie sú presladené, často sú zo života a pracujú s nadsázkou. Pre mňa asi najpríjemnejšie prekvapenie posledného roku a po dlhej dobe seriál, u ktorého ma chytil už pilot tak, že som skrátka musela vždy pustiť nový diel. Nechápem zrušenie seriálu, i keď s novou partou už by ďalšia séria možno stratila čaro, viem si predstaviť i spracovanie s pôvodným obsadením len pri inej príležitosti. Obsadenie totiž bolo naozaj podarené; neopozerané, ale veľmi sympatické tváre vdýchli seriálu život, všetky postavy majú svoju logiku a sú dobre zahrané. Scenár síce ku koncu začal trochu opakovať rovnaké motívy, ale stále zábavnou formou, takže tých 20% dole je naozaj len minimálna chybička na kráse. ()

Reklama

Chen 

všechny recenze uživatele

Asi půjdu proti proud, ale mě seriál okouzlil. Některé postavy jsou sice nesympatické, ale dohromady tvoří pestrou paletu charakterů, které pro mě dohromady dávají velice pěknou mozaiku. Na vztahy je nahlíženo s drsným humorem, sebeironickým nádechem, ale současně je v každém díle pár trefný a na reálných základech vystavěných poznámek. Pro mě jedna z těch nejsnesitelnějších romantických záležitostí, které aktuálně v TV běží. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Mixology začátkem pomalu odradí. Představí směsici postav, kde by divák spočítal ty sympatické na prstech jedné ruky. Není to moc vtipné, postavy působí povrchně a tak celkově to působí děsně nezáživně. Jenže po několika epizodách se to zlomí, charaktery se dostanou pod kůži a od druhé poloviny je to najednou zábavná a překvapivě docela dobře promyšlená jízda až do konce. ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Držel jsem se zuby nehty. Skoro pět dílů jsem vydržel, abych s klidnou tváří konstatoval, že tohle jsem už asi viděl a pokud ne, tak to ani vidět nechci. To co bylo ještě před pěti lety na komediálních seriálech inovativní, inspirující a neokoukané, v podání party klínu Mixology je až neomaleně ubohé. Přes pátej díl se asi už neprokoušu. Je mi vlastně úplně u prdele, kdo si vrzne s kým. Dyť jich je tam tolik, že jedinej kdo se mi vybaví je ten ubohej zrzoun. Je to tak trapný, že i můj komentář k téhle zbytečnosti je na tom úplně stejně. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama